Vandaag behandelen we bij Actioncam-Mania een fijne productiviteitstool voor de professionele fotograaf: De Aputure A10 articulerende magische arm.

De Aputure A10 is de perfecte en behulpzame arm voor kleine flitsers of camera’s. Deze ultra handige magic arm doet echt alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Het voegt waarde toe aan iedere opname en stelt jou in staat om zonder enige moeite fantastische foto’s te kunnen maken.

Deze onmisbare fotoarm is vervaardigd van duurzaam aluminium, opdat jij er zeker van kan zijn dat deze (zelfs bij de super drukke fotograaf) een ​​lange periode mee gaat.

De opvallendste kenmerk van de A10 is zijn fantastische veelzijdigheid. Deze magische arm bevat een hoogwaardige camerabeugel en past perfect in een sterke klem. Dit maakt het een aangenaam hulpmiddel voor elke foto shoot en zelfs een essentieel onderdeel van jouw camera kit.

De Aputure A10 kan maximaal 3 Kg dragen, waardoor het een uiterst sterke draagarm is. Ondanks deze krachtpatserij is het slechts 53 cm lang èn is het dus echt wel gemakkelijk om het eenvoudig in je camera tas te steken plus te vervoeren.

Dankzij deze handzame lengte kan je hem eveneens gemakkelijk combineren met een verscheidenheid aan camera gear, waardoor deze Aputure A10  foto arm voor vrijwel elke klus geschikt is.

Maar jongens (en camera meisjes), dat is nog niet alles! Dankzij een innovatieve vergrendelingsbediening op zijn draaipunt kan jij, door middel van slechts een aantal snelle instel manoeuvres, nu nog nauwkeuriger en sneller dan ooit fotograferen.

Die mooi slank en slim ontworpen Aputure A10 articulerende magische arm biedt zonder meer een hyperstabiel en betrouwbaar sluitsysteem met een universele kogelkop en borgmoer.

Deze snelle koppeling zorgt ervoor dat het minder moeite kost om twee stangen vast te maken. Het is daarnaast heel makkelijk om de A10 te vergrendelen wanneer jij aan de knop draait. Het bevat eveneens een combinatie van zowel een korte als een lange staaf die tezamen meer flexibiliteit aanbiedt. Het kan dan ook in elke richting worden bevestigd.

Dankzij zijn 1/4 mount en standaard ‘cold-shoe’ flitser bevestiging kan de A10 ideaal met allerlei camera apparatuur worden gebruikt. Deze meegeleverde flitshouder kan simpel bovenop een DSLR of een spiegelloze camera gemonteerd worden.

De Aperture A10 is een professionele 10 inch articulerende magische arm. Wanneer jij nèt als veel andere cameralieden op zoek bent naar een heerlijk behulpzaam en flexibel camera hulpje, kijk dan zeker even op de Camera-Mania productpagina van die unieke multifunctionele Aputure A10.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Aputure+A10

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=articulerende+magische+arm