De Aputure Amaran HR672 S & W daglicht LED Spot Lights

Camera-Mania levert jou graag het meest krachtige licht in de Aputure LED videolamp serie. Deze Amaran HR672S daglicht LED Spot Light van Aputure is een LED paneel dat 672 95+ CRI LED lampjes gebruikt om kleuren met optimale precisie en nauwkeurigheid weer te geven.

Zijn 5500K geleverde kleurtemperatuur van het licht betekent dat jij het gemakkelijk kan combineren met andere bronnen voor daglicht en het apparaat eveneens eenvoudig in evenwicht kan brengen met jouw omgevingslichtomstandigheden.

Een oranje conversie filter (3200 tot 5500K) wordt meegeleverd om goed samen te kunnen werken met wolfraamlampen of voor het creëren van creatieve late dag lichteffecten.

Draadloze bediening

Eén van de geavanceerde functies van de R672S is de draadloze bediening van de lichtfuncties plus lichtsterkte tot op een behoorlijke afstand van 100 meter dankzij moderne 2.4 GHz technologie.

Dit is een bijzonder waardevol hulpmiddel voor het aanpassen van lampen die boven of op grote sets of locaties worden gehangen. Het is ook geweldig voor zogenaamde ‘solo shooters’ en ‘multi-light’ opstellingen.

De meegeleverde afstandsbediening biedt 4 afzonderlijke kanalen om storing te onderdrukken en 3 groepen voor meerdere setups. De HR672S beschikt over een traploze dimmer om zo de lichtopbrengst tussen de 0 tot 100% aan te passen.

Compact maar krachtig!

Het lichtpaneel kan overigens worden gevoed via de meegeleverde lichtnet adapter of de meegeleverde Sony type batterijen met behulp van de dubbele achterste batterij sleuven. De 4 LED indicatielampjes op de achterzijde van het apparaat geven de resterende levensduur van de batterij aan.

Het paneel is vrij dun en genereert weinig warmte, waardoor het kan simpel op plaatsen geplaatst kan worden waar andere lampen, met name gloeilampen, gewoonweg niet kunnen komen.

De HR672S heeft al zijn LED lampen verpakt in een compact ontwerp dat iets groter is dan de originele iPad. Het is dan ook zeker een LED videolamp die geen kracht opoffert voor draagbaarheid!

CRI 95+ voor nauwkeurig en puur licht

De kleurweergave-index (CRI) is een kwantitatieve maat voor het vermogen van een lichtbron om de kleuren van verschillende objecten getrouw weer te geven in vergelijking met een ideale of natuurlijke lichtbron.

Met een CRI van 95+ zorgt de HR672S voor een natuurlijke en levensechte weergave die ideaal is voor kleurechnische toepassingen zoals bij mode gerelateerde opnames, documentaires, korte films of in kunstzinnige toepassingen.

Ben jij ook geinteresseerd geraakt in deze heel fijne videolamp voor professionele belichting? Kijk dan hier bij Camera-Mania naar de bijzondere Amaran HR672 S & zijn W-broertje daglicht LED Spot Light lampen.

aputure amaran