Hallo, jij daar... Ik ben op zoek naar jou! Heb je effe tijd want ik wil graag even wat belangrijks met jou bespreken.

Heb jij net als andere cameravrouwen en -mannen de neiging om te veel cameraspullen in één zware schoudertas mee te zeulen en ben je er niet van bewust wat de mogelijke gevolgen voor jouw gezondheid kunnen zijn wanneer je zoveel gewicht meesjouwt. Lees dan s.v.p. even verder.

Het dragen van een superzware cameratas kan namelijk leiden tot een onjuiste balans en wanneer een deel van jouw lichaam niet in de juiste positie staat, zal je lichaam dat automatisch compenseren, omdat het zoekt naar evenwicht.

Niks is dus zo belangrijk als een goede lichaamshouding! Want met een slechte lichaamshouding kan van alles verkeerd gaan! Op die manier kunnen allerlei lichamelijke problemen ontstaan zoals hoofdpijn, rug- en nekklachten en vermoeidheid.

Een ideale lichaamshouding is een houding waarin de wervelkolom een bepaald evenwicht handhaaft. De ideale draagwijze lijkt dus gecentreerd en welke tas kan dat niet beter doen dan een backpack Camera-Mania.nl

Belangijk is dat die backpack met inhoud niet meer weegt dan ongeveer 10% van je eigen lichaamsgewicht. Het op de juiste manier dragen van deze fraaie backpack is al even belangrijk: het hoort vlak op de rug te zitten, een beetje boven het bekken en net onder de schouders. De straps moeten daarnaast breed genoeg en goed opgevuld zijn om de druk op het schoudergewricht en het sleutelbeen te kunnen verminderen.

Een trotse houding wordt over het algemeen als aantrekkelijk beschouwd en dat is dan ook absoluut een goede lichaamshouding om als tevreden bezitter van zo’n mooie Camera-Mania.nl backpack door het fotogenieke leven te gaan.

Kom dus nu ook in actie voor een gezonde (brede) rug met een goede balans.

En wat je ook precies doet... wij steunen je. Dus: Get on Track, wij van Camera-Mania.nl Got Ur Back!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=backpack