Iedere Science Fiction, maar vooral Star Wars lover kent hem wel: R2-D2, of kortweg R2 (Artoo) genoemd. R2-D2 is een robot van het type astromechdroid in het fictieve Star Wars universum.

Samen met zijn maatje C-3PO komt R2 D2 in alle acht films uit de Star Wars reeks voor. C-3PO heeft ook wel de bijnaam ‘3PO’ oftewel Threepio en is een mensachtige protocoldroid. Deze goudkleurige makker levert samen met R2 D2 via hun onderlinge gekibbel een vrolijke noot binnen de Star Wars saga.

Camera-Mania heeft speciaal voor jou een moedige mini camera buddy die net als R2-D2 met zijn magnetische voet op flink wat oppervlaktes geplaatst kan worden en biedt ondanks zijn kleine formaat toch nog een groot aantal andere ingebouwde handigheidjes.

Die draagbare C1 P2P HD camera van Camera-Mania kan heel handig als je dat wenst met je mee op avontuur. Je kan hem echter ook ergens stiekem als een ‘spy’ camera plaatsen om lekker te gaan spioneren. Met zijn minieme formaat van slechts 4 x 4 x 1.5 cm is er vast wel een interessant plaatsje te vinden.

Deze brutale C1 P2P camera is geschikt voor live monitoring door de camera heel simpel op een WiFi-netwerk aan te sluiten. In zijn zogenaamde AP stand kan je via een WiFi signaal tot op 10 meter afstand zijn beelden volgen. Maar in de IP modus (P2P) kan je alles van de C1 via een App bekijken en hem ook op afstand bedienen. Da’s ideaal voor gebruik als een baby monitor camera!

De C1 P2P is met een gewicht van slechts 32 gram echt superlicht te noemen en met zijn magnetische clip kun je hem tevens eenvoudig meedragen, of het als een actiecamera gebruiken met behulp van de speciale magnetische steun.

Met zijn ingebouwde batterij kan je ongeveer 2 uur video met de camera opnemen. Als je hem echter met een Powerbank of zo verbindt kan dit nog verder uitgebreid worden. Deze opnames zijn allemaal in een 1280x720P HD resolutie met een MP4 H.264 formaat.

Met deze unieke C1 P2P camera kan je heel gemakkelijk time-lapse opnames in JPG formaat maken, met een interval van 15 seconden. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van zijn ingebouwde bewegingsdetectie sensor, die begint op te nemen als er iemand langs gaat.

Klinkt goed allemaal dacht ik zo. En wat ook fijn is, dit is geen Science Fiction, want deze C1 P2P camera is direct bij Camera-Mania te verkrijgen in zowel een zwarte als witte uitvoering. Kan je zelf kiezen of je voor de lichte kant of de ‘dark side’ kiest!

May the C1 P2P force van Camera-Mania be with you… Always!


https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=C1+P2P