Een geweldige vader stelt de behoeften van zijn familie voor de zijne.

Het is nu echter de juiste tijd van het jaar waarin al diegenen die zo’n fijne vader hebben, vaderdag kunnen vieren. Onthoud dus al het toffe speelgoed dat hij jou heeft geschonken en welk cool speeltje papa daar wellicht van was onthouden...

Dit onderstaande Camera-Mania vaderdag cadeau lijstje levert al die kinderen van een fotografie beminnende vader een helpende hand om hun geliefde papa iets te geven dat hij waarschijnlijk nog niet bezit.

Een camera stabilizer

Als jouw vader graag video’s wil maken met behulp van zijn DSLR, Mirrorless, GoPro of een andere actiecamera, dan stabiliseert een camera stabilizer al zijn opnamen en verwijdert het de ‘handheldshake’ die je vaak in video’s terug ziet.

Zo’n camera stabilizer van Camera-Mania laat jouw vader zich dan als een echt professionele filmmaker voelen!

Sling camera tas

Een Indepman camera sling bag is een perfecte alledaagse camera tas. Het is ruim genoeg om een DSLR, een paar lenzen, extra opslag, batterijen en zelfs een tablet of kleine laptop in mee te dragen.

Deze tas is zeer comfortabel om langere dagtochten mee te maken dankzij zijn goed gevoerde schouderriem. Het is eveneens een ideale tas voor die vader die niet al te veel aandacht wil vestigen op zijn camera uitrusting, maar hem wel altijd met zich mee wil dragen. Want de beste camera is degene die jij bij je hebt!

Macro ring flitser

Met een ring flitser kan jouw vader een stuk artistieker worden bij al zijn portretten of close-up of macro opnamen. Dit licht is perfect om te gebruiken om zijn onderwerpen te laten glinsteren in hun ogen, nèt als bij de pro’s. 

Zo’n ringlicht wordt geleverd met verschillende adapterringen (49 / 52 / 55 / 58 / 62 en 67 mm) om ze op allerlei mogelijke lenzen te schroeven. Het werkt in zowel de flitsmodus als voor continu licht, dus is het alsook ideaal voor video’s.

3-weg monopod

Voor de avontuurlijke vader met een GoPro of zo is een 3-in-1-houder voor zijn action cam mogelijk de enige accessoire die hij echt nodig heeft! De drie verschillende toepassingen zijn: een cameragreep, een verlengarm of een statief.

Voor die papa die graag selfies neemt of zijn kinderen op video volgt is dit een geweldig item. Dit is dan ook een geweldig cadeau voor die vader die van zijn actiecamera houdt en hem nog meer manieren wil aanbieden om hem actief te kunnen gebruiken.

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een fotografie liefhebbende vader? Camera-Mania biedt uitkomst op vaderdag !

https://www.camera-mania.nl/micro-film/camera-stabilizer/

https://www.camera-mania.nl/hoesjes-tassen/schoudertassen/

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=ring+flitser

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=3-weg+monopod

Naar een idee van adorama.com