Tegenwoordig bevat bijna elk video- of filmproject handheld-opnamen. Dit soort klassieke handheld video opnamen kan geweldig zijn in scènes met een sneller tempo of een bepaalde vorm van actie.

Veel cinematografen willen misschien een acteur volgen of de camera laten bewegen terwijl ze het focuspunt stabiel houden. In sommige gevallen kan een dolly rig of track worden gebruikt, maar als er budget- of locatieproblemen zijn, dan zal een handstabilisator zoals de DEBO camera stabiliser al snel gebruikt worden voor verbazingwekkend vloeiende ‘gliding effecten’. Met zo’n handstabilisator kan de camera operator lekker vrij rondlopen terwijl de video stabiel blijft!

Eenvoud op zijn best is terug te vinden in de DEBO UF-007H camera stabiliser. Deze handstabilisator bestaat uit een heel eenvoudig maar effectief ontwerp, welke flink stabiele beelden van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

Het ontwerp is trillingsvrij waardoor je met deze hoogwaardige stabilisator als een pro kan filmen, maar voor slechts een fractie van de prijs van een 3-assige gimbal stabilisator. Het onderste uiteinde beschikt over een anti-slipgrip dat de zwaaiende beweging wegneemt.

Het is compatibel met een groot aantal type camera’s, waaronder actie camera’s, Canon, Nikon en als je dat wenst zelfs smartphones! Het is perfect voor het opnemen van video’s in allerlei bewegingstoestanden, of je nu aan het (hard)lopen, schaatsen, of in een auto aan het rijden bent.

Een handheld stabilisator biedt de mogelijkheid om jouw camera op vrijwel elke gewenste manier te verplaatsen terwijl je de opname heerlijk stabiel houdt. Er zijn veel verschillende soorten stabilisatoren beschikbaar voor allerlei soorten producties en budgetten.

Maar deze DEBO UF-007H camera stabiliser is de meest betaalbare en uitgebreide steadicam keus voor zowel hobbyisten als professionals. Het is gewoon een fantastisch product voor een geweldige prijs!

Het beschikt over een behoorlijke robuustheid en geavanceerde technologie welke jij goed kan gebruiken om al jouw videowerk naar een hoger niveau te tillen.

Dus wil jij heel betaalbaar en eenvoudig aanvangen met super stabiele video beelden, overweeg dan een DEBO UF-007H camera stabiliser van Camera-Mania.nl

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=DEBO+stabiliser