Het Engelse woord ‘rigged’ wordt gebruikt om situaties te beschrijven waarin oneerlijke voordelen worden geboden aan één zijde van een conflict. Maar het kan tevens betekenen dat je de situatie in jouw voordeel hebt, dat alles geweldig gaat, alles super-cool of geweldig is, waarbij je zelfs met een kreet niets anders kan doen dan je enthousiasme te uiten.

Dit verhaaltje gaat over een DSLR rig voor jouw camera. Die arme camera weet niet wat ‘m overkomt. Vast in een strakke houdgreep kan ie alleen maar de kant op welke hem verteld wordt. Er is geen ontkomen aan: hij moet luisteren naar zijn camera-baas!

Die strictheid is er natuurlijk niet voor niets. Om het beste te halen uit de mogelijkheden van jouw camera is gehoorzaamheid van topbelang. Jij bepaald als professionele cineast wat jij aan beelden wilt laten zien en de DSLR rig helpt je optimaal mee dit mogelijk te maken.

Hier bij camera-mania.nl hebben we diverse soorten DSRL rigs. Schouder statieven en camera kooien zijn hierbij het populairst.

Met alle mogelijke aansluit- en montagemogelijkheden lijkt zo’n DSLR-rig soms een beetje op een modern martelwerktuig. In werkelijkheid is het natuurlijk een hulpmiddel dat gebruikt wordt om fotografen en filmmakers een waanzinnige stabiliteit en een behoorlijk niveau van instellingen aan te bieden.

Een schouder rig is één van de meest praktische en betaalbare manieren om de kwaliteit van video opnamen drastisch te verbeteren. Gebruik je liever een camera kooi? Dat kan natuurlijk ook een ultieme oplossing zijn om jouw DSLR stabiel te houden terwijl je de perfecte foto of video maakt.

Een DSRL rigs is een geweldig uitvinding. Het is gemaakt voor zowel fun als professioneel gebruik en is sterk genoeg gebouwd om zeer langdurig te worden gebruikt.

Een rig van goede kwaliteit doet wonderen voor jouw fotografie. Het geeft je de stabiliteit en ondersteuning die je nodig hebt voor het minimaliseren van allerlei ongewenste bewegingen en trillingen, om zo de hoogst mogelijke resultaten te verkrijgen.

Om die reden verover je de wereld alleen door die DSRL van jou goed in toom te houden. Enkel dankzij een beetje tiranniek handelen wordt jouw camera namelijk tot echt heldhaftige camera daden gedwongen. Maar wellicht is de echte held hier wel de DSRL rig, de prima donna die het allemaal mogelijk maakt!

Ware camera veroveringen maak je zonder spijt via een DSLR rig van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=DSLR+rig