Af en toe even lekker friemelen, we doen het allemaal! Ja, jij dus ook!

Wetenschappers uit Montreal hadden in een bepaald onderzoek een verband vastgelegd tussen friemelgedrag en bepaalde persoonlijkheidstrekken. Daaruit bleek bijvoorbeeld dat zogenaamde pulkers en nagelbijters vaker perfectionistischer zijn dan personen die minder of niet zichzelf kaalplukken. Ook kwam er naar voren dat het erop leek dat frustratie en verveling vaak opwekkers zijn van het friemeleritis fenomeen.

Maar misschien heb jij alleen toevallig een gewoonte waar je niet goed mee kunt stoppen. Aaien kan zoiets dergelijks zijn. De aaibaarheidsfactor is immers erg groot van bepaalde mensen, dieren... of producten.

De aaibaarheidsfactor is hierbij de hoeveelheid waarmee aangegeven wordt of in welke mate iets prettig is om aan te raken of bij in de buurt te zijn, of in welke mate het er schattig en tegelijkertijd vaak erg aantrekkelijk uitziet.

En nee, je hoeft je dan niet direct een vieze man (of vrouw) te voelen zoals Kees van Kooten door ballen in je buik te voelen… Het is gelukkig een normaal verschijnsel die iedereen meemaakt!

Een grote aaibaarheidsfactor kennen de zachte tassen van Camera-Mania.nl zo ook! Deze super-fijne neopreen opbergtasjes voor onder meer jouw digitale camera zullen jou niet alleen een heel prettige sensatie opleveren wanneer jij ze ziet of aanraakt.

Maar ze werken tevens bevrijdend en opluchtend. Ze geven namelijk rust bij de gedachte dat jouw kostbare spullen in uiterst zachte handen is.

De grote verwenning: Niets vertroetelt jou en jouw camera-spullen zo fijn als die zachte tassen van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/hoesjes-tassen/zachte-tassen/