De F68R actiecamera van Camera-Mania is een professionele 4K camera / camcorder welke geschikt is voor scuba diving, sky diving, skiën, surfen, bungie jumping en nog veel meer andere extreme sporten.

Het weegt slechts 64 gram, dus evenveel als een ei, dus zal je ‘m zelfs niet eens voelen zitten wanneer je het op een helm of monopod gebruikt! En zoals reeds vermeldt: ook filmen is een eitje met deze super compacte F68R action cam.

De geïntegreerde NTK96660 chipset biedt top prestaties, waardoor jij eenvoudig ultra heldere 4K video kan opnemen en eveneens perfect op een hoge snelheid bewegingen kan vastleggen.

Het bevat een 12 MegaPixel Sony CMOS sensor die voorzien is van 6 glazen om zo de lichtgevoeligheid te verhogen en achtergrondbelichting te verminderen. Het biedt een automatische witbalans. Met zijn geoptimaliseerde kleuren en contrasten verkrijg jij zeker professionele beelden!

De camera beschikt over instelbare kijkhoeken tussen de 70 en 170 graden om zo aan verschillende beeldhoeken te kunnen voldoen. Die 170 graden groothoek stand staat garant voor een uitstekende breed blikveld om jou daarmee de meest perfecte foto’s en videobeelden aan te leveren.

Met zijn waterdichte behuizing is de F68R tot 30 meter waterbestendigheid. En met zijn speciale duikmodus kan de actiecamera automatisch rood licht compenseren. Jouw onderwater foto’s en video’s zullen er daarmee een stuk levendiger en kleurrijker uitzien.

Andere handige of belangrijke ingebouwde snufjes zijn de inbody beeldstabilisatie, de mogelijkheid voor een super nacht visie effect, time-lapse opname mogelijk, bewegingsdetectie en een WiFi verbindingsmogelijkheid.

Via een WiFi verbinding is het mogelijk om via je mobieltje de F68R camera op afstand te bedienen. Verder is er een real-time video overdracht mogelijk. De  APP (voor iOS / Android) ondersteunt eveneens de mogelijkheid om ‘live’ videoclips op een sociaal platform te delen.

Vergeet daarnaast ook niet de spraakbesturing functies van de F68R, waarmee je handsfree en zonder op de camera te kijken opnames kan starten of stoppen. Plus de camera biedt waarschuwingsfuncties voor een lege batterij of een vol geheugen.

De F68R van Camera-Mania bevat een USB aansluiting en HDMI-uitgang, beschikt over een Webcam functie en bevat een verwisselbare batterij die gemakkelijk te vervangen is. Verder wordt deze betaalbare actiecamera alsook geleverd met een losse afstandsbediening plus een fijn starterspakket met allerlei nuttige camera accessoires.

Bent jij op zoek naar een degelijke actiecamera die met een hoge kwaliteit 4K beelden van topkwaliteit levert? Nou, dan is die F68R van Camera-Mania een uiterst betaalbare action cam die dit mogelijk maakt!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=F68R