Je bent op zoek naar een helm camera: Het moet klein, discreet, eenvoudig te monteren èn waterdicht zijn, plus met een automatische opname mogelijkheid. Je hebt géén display nodig en het moet goedkoop zijn. Indien jij zo geen camera weet met deze kenmerken, dan denk ik dat Camera-Mania jou een groot plezier zal doen met de F9 1080p helm video camera.

Dit zijn de belangrijkste specificaties van de mini F9 actie helm camera:

Het is een ultra kleine en handige DV-camera, welke 1080p HD-video en 5MP foto’s opneemt via zijn zeer gevoelige CMOS-sensor met een 120 ° groothoeklens. Het beschikt over een ingebouwde microfoon en oplaadbare Lithium batterij. Dit alles zit in een niet roestende en waterdichte aluminium behuizing.

Deze F9 bullet-stijl helm camera is een geweldige gadget voor een heel gunstige Camera-Mania prijs. Het beschikt over een zeer goede groothoek lens welke direct al het verschil kan maken. De video beelden die eruit komen zijn van hoge kwaliteit en de microfoon doet uiteraard ook zijn best.

Dankzij zijn van hoge kwaliteit ingebouwde 1/4 inch fotogevoelige element en Ambarella chip met lage ruis kan zelfs in wat donkere situaties toch nog een ultrahelder beeld vastgelegd worden.

De videobeelden worden in het H.264 AVI formaat in 30fps opgenomen met een maximale resolutie van 1920 x 1080 beeldpunten. Dit is Full HD of te wel 1080p.

Het bevat een handig ingebouwd vibratie-motortje.  De Mini F9 gebruikt deze om jou trilsignalen te geven om je op de hoogte te stellen van wat het doet. Drie zoemgeluiden kan betekenen dat het apparaat wordt ingeschakeld of dat het aan het opnemen is. Een enkele keer trillen kan betekenen dat de opname is gestopt of dat het uitgeschakeld is.

De moderne Lithium batterij biedt daarnaast de mogelijkheid om video’s op te nemen tijdens het opladen.

Met zijn waterdichte aluminium behuizing is de F9 camera geschikt voor allerlei verschillende soorten (extreme) outdoor avonturen. En met zijn behoorlijk licht van gewicht mini-formaat is het gemakkelijk overal naar toe mee te nemen. Je kan het alsook gebruiken als een actiesport camera.

De F9 helm camera van Camera-Mania ondersteunt hoge capaciteit Micro SD / TF kaarten tot 32 GB, maar let op want deze is niet inbegrepen. Het is daarentegen wel uitgerust met meerdere mounts, opdat je hem gemakkelijk op de fiets, auto, helm, jouw arm... of op een ander vlakke ondergrond kan monteren!

De kwaliteit van de F9 helm camera plus alle direct meegeleverde accessoires maken dit zijn aantrekkelijke prijs dan absoluut meer dan waard.

Op zoek naar een cam voor je broem: de F9 helm camera van Camera-Mania... zeker doen!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=F9+helm+camera