De Firefly 6S van CameraMania.nl is een heel interessante low budget actiecamera waarmee je te gekke video’s kunt maken met een resolutie van 4K. En zullen we dan ook gelijk maar verklappen dat deze Firefly 6S actioncam tevens over een digitaal beeldstabilisatiesysteem beschikt!

Het ontwerp van de Firefly 6S is in principe bijna een complete kopie van de GoPro Hero4. Er zijn enkele kleine verschillen te vinden, maar niet veel. Zijn behuizing is gemaakt van mooi gestructureerd rubber en niet enkel van gewoon plastic.

De voorzijde van de Firefly 6S actiecamera heeft een aan/uit-knop, een klein LCD scherm en uiteraard de lens. Op de bovenzijde van de camera zit de opnameknop. De linkerkant bevat 2 knoppen om tussen bedienings instellingen te schakelen. De rechterkant bevat de micro HDMI en micro USB poorten. Het MicroSD slot van de camera bevindt zich aan de onderzijde. Achterop de Firefly 6S zit het batterijvak. Nou, dan weet je nu gelijk waar alles zich bevindt...

Deze Firefly 6S actiecamera van CameraMania.nl is direct voorzien van een hele mooie complete set van accessoires. De meegeleverde waterdichte behuizing is als die van de GoPro en waterdicht tot op 30 meter diepte.

Uiteraard kan de Firefly 6S ook worden gebruikt met de originele GoPro accessoires en mounts. Dus dat biedt lekker veel opties. Het is tevens mogelijk om deze veelzijdige jongen als een drone camera toe te passen. Het past op alle GoPro gimbals zonder dat er aanpassingen nodig zijn!

Zoals reeds eerder vermeld, is de Firefly 6S actiecamera in staat om video's te schieten in een 4K (4096 x 2160) resolutie met 24 fps. De meest toegepaste resolutie zal waarschijnlijk de 1080p (1920 x 1080) zijn, waarin videobeelden gemaakt kunnen worden met maximaal 60 fps. En als je van plan bent om wat slow-motion opnames te maken, dan kan er in 720p (1280 x 720) met 120 fps worden opgenomen.

De Firefly 6S is een ongelooflijk fantastische actiecamera. Voor slechts de helft van de prijs van de GoPro Hero4 concurreert het heel gemakkelijk met actiecamera’s die meer dan 300 euro kosten.

Bespaar jezelf dus een hoop geld wanneer je op zoek bent naar een goede actioncam en overweeg zodoende deze top Firefly 6S actiecamera van CameraMania.nl

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Firefly+6s