Een schouderstatief is een dynamisch deel van je camera uitrusting dat perfect met jou mee beweegt. Het is niet statisch zoals een statief en het biedt jou, als filmmaker, een flinke bewegingsvrijheid die je in staat stelt om jouw efficiëntie tijdens een filmproductie aanzienlijk te verhogen.

Een camera schouderstatief met handgrepen van Camera-Mania.nl is ideaal als jij, net als sommige andere filmmakers, niet van de hand-held look camerabeelden houdt.

Een op de schouder gemonteerde camera bevestiging plaatst het publiek direct in de scène en laat ze in de opname tevens zien als een soort voyeuristische deelnemer. Deze stijl van camerabeweging kan alsmede worden gebruikt om in de camerascène een hectisch gevoel vol energie te creëren en kan daarnaast helpen om een chaotisch visueel moment te accentueren. Denk bijvoorbeeld aan de film The Hurt Locker, geregisseerd door Kathryn Bigelow, die tijdens de Oscars daarvoor een prijs won.

Als je aan een film- of documentaireproject werkt en je denkt dat deze filmstijl jouw verhaal zou complimenteren, dan is een schouderstatief het juiste hulpmiddel om je te daarbij te assisteren.

De betaalbare YELANGU schouderstatieven van Camera-Mania.nl voorzien jou van een stabiel en nauwkeurig video-opname platform. Ze hebben een uiterst ergonomisch ontwerp, waarbij de beeldhoek en positie gemakkelijk naar behoefte kan worden ingesteld.

De YELANGU constructie met tophandgreep maakt het ook eenvoudig om low-shot of volg focus opnames te maken. Een YELANGU schouderstatief past op iedere DSLR of video camera met een universele 1/4" schroefopening en kan naar wens uitgebreid worden met extra video accessoires.

Wil jij ook hoge kwaliteit video opnames maken? Overweeg dan een betrouwbaar camerastatief van Camera-Mania.nl

Ik zeg maar zo: “Ga met de YELANGU camera flow, schouders eronder en Go!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=schouderstatief+