Of je nu een berg probeert te bedwingen, watergolven overmeestert of door een spectaculair natuur gebied trekt, sommige persoonlijke ervaringen schreeuwen gewoon om bijbehorende videobeelden.

Ben jij benieuwd naar het maken van wat actie opnames? Ben je een beginnende videograaf of wens je een eigen video vlog te lanceren, maar wil je als nieuwkomer niet te veel geld uitgeven? Bekijk dan eens hieronder Camera-Mania’s beste budget actiecamera’s van HAMTOD.

Laten we beginnen met de goedkooptste: de HAMTOD HSJ400. Dit is een actioncam die duidelijk en soepel al jouw uitstekende acties in het 720P HD video formaat opneemt. Het beschikt over een 170 graden groothoeklens die beelden vanuit een bredere beeldhoek laat zien. Zo is er nog meer ruimte voor actie! Verder beschikt de HAMTOD HSJ400 over een 2.0 inch display voor het direct afspelen en weergeven van kleurrijke scènes. En met zijn meegeleverde waterproof hoesje is hij is ook nog eens waterdicht to 30 meter!

De HAMTOD HK2TR HD van Camera-Mania neemt video beelden op in 4K / 2K / 1080P / 720P. Deze actiecamera beschikt tevens over een 2.0 inch schermpje en een 170 graden groothoeklens. Zijn ingebouwde WiFi stelt jou in staat om het afspelen draadloos te regelen en al jouw opnames via je smartphone te delen. Erg fijn is ook dat deze HAMTOD HK2TR HD camera direct met een heel prettige afstandsbediening geleverd wordt!

De stoere HAMTOD HB6R ultra HD camera bevat een grotere accu dan de bovenstaande cameramodellen, plus beschikt heel handig aan de voorzijde over een tweede info display naast zijn 2.0 inch kleurenscherm op de achterzijde. Vergeet daarnaast natuurlijk ook de ingebouwde beeldstabilisatie niet!

Als laatste is er de HAMTOD HK2T ultra HD 4K actie camera. Deze actie camera heeft net nog even wat meer vermogen in huis en beschikt naast zijn beeldstabilisatie ook over de unieke WDR technologie. WDR staat voor Wide Dynamic Range en dit zorgt ervoor dat de algehele belichting in de opnames verbetert wordt. Dit komt uiteraard ten goede aan de totale beeldkwaliteit en het eindresultaat ziet dan ook een stuk natuurlijker uit!

Zelfs als jij op zoek bent naar een goedkope actiecamera, dan is de videokwaliteit het belangrijkste waar je op moet letten. De hoogste kwaliteit is 4K, volgend door 1080p en 720p. Vervolgens kijk je natuurlijk naar additionele hulpjes die jou het leven gemakkelijker maken.

Het goede nieuws van vandaag is dat je dankzij Camera-Mania tegenwoordig geen groot deel van je maandsalaris hoeft in te leveren om over een fatsoenlijke actiecamera te kunnen beschikken.

Je kan als je dat wenst met een voordelige HAMTOD actie camera zelfs een stuk goedkoper gaan dan een originele GoPro. Sterker nog: met zo’n budgetvriendelijke HAMTOD actiecamera van Camera-Mania kan iedereen voordelig avontuurlijke sportactiviteiten filmen!

Camera-Mania.nl maakt degelijke actie camera’s wel heel betaalbaar!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=HAMTOD