De beste goedkope actiecam’s van 2018 vind je hier bij Camera-Mania.nl!

Ben jij op zoek naar je eerste actiecamera of een cam die jou niet direct een ramkraak op je spaarpot zal opleveren? Laten we jou dan hier bij deze even introduceren aan de Hamtod budget camera lijn.

In tegenstelling tot enkele van de allerbeste high end GoPro camera’s of GoPro ‘wannabes’ hebben deze goedkopere Hamtod modellen een veel lager prijskaartje, maar dat betekent gelukkig niet dat er beknibbelt is op functies!

Laten we beginnen met de HAMTOD HKJ400 Sport Camera. Niet alleen is deze tot 30 meter waterdicht, maar het bevat ook heel handig een 2.0 inch LCD scherm. Met zijn 170 graden groothoek lens en 12MP beeldsensor neemt de HKJ400 kwaliteit video’s op in het 1080P HD video formaat.

Deze HAMTOD is powered via een verwisselbare 400mAh, 7V li-ion accu, welke heel fijn een lange tijd mee gaat. Deze algehele combo biedt zeker een grote WOW-factor voor een heel lage Camera-Mania prijs!

Het kan uiteraard nog mooier: De ietsiepietsie duurdere HAMTOD HK2TR HD biedt een 4K resolutie voor een ongekende prijs! Naast het kunnen opnemen in de 4K / 2K / 1080P / 720P video formaten beschikt deze HK2TR alsook over een ingebouwde Wi-Fi functionaliteit.

Maar jongens, dat is nog niet alles hoor! Deze HAMTOD HK2TR heeft direct het vermogen om HDR opnames te maken èn wordt daarnaast ook nog eens standaard geleverd met een afstandsbediening! Het is allemaal echt niet te geloven hier bij Camera-Mania.nl!

Als laatste is er altijd baas boven budget baas. Wij noemen dit hier de HAMTOD HB6R 4K ultra HD action camera. Met zijn krachtige verwisselbare 750mAh Li-ion accu zal deze actie kameraad jou op menig avontuur daadkrachtig visueel bijstaan.

Naast al zijn ingebouwde mogelijkheden zoals WDR, WiFi plus beeldstabilisatie en z’n direct meegeleverde afstandsbediening, is de HAMTOD HB6R ook nog eens direct voorzien van een heel compleet pakket van handige accessoires.

En als dat nog niet genoeg is, dan biedt Camera-Mania jou ook nog eens de mogelijkheid aan om de HB6R uit te kiezen in het kleurtje wat jij echt graag zou willen hebben. Als dat niet jouw ideale moderne en modieuze action cam partner is, dan weet ik het ook niet meer!

Indien jij nog nooit een actie camera hebt gebruikt , dan zal een budget HAMTOD cam een aangename verrassing voor jou zijn. Na een beetje ervaring met één van deze budget producten zal jouw actie video leven nooit meer hetzelfde zijn: Je gaat er zeker een aantal zeer indrukwekkende videobeelden en foto’s mee maken zoals jij die nog niet eerder hebt gezien.

Dus wanneer je op zoek bent naar de beste budget actiecamera, dan ben je hier bij Camera-Mania.nl met een Hamtod cam absoluut aan het juiste adres!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&dir=asc&order=price&q=HAMTOD