GoPro’s en andere actiecamera’s (zoals ook de Hamtod HSJ400  van Camera-Mania) zijn tegenwoordig een bijzonder ‘hot item’ omdat jij hiermee fraaie videobeelden van een hoge kwaliteit kan opnemen. Plus het zijn behoorlijk compacte, robuuste, waterdichte en flexibel monteerbare videocamera’s.

Actiecamera voor de kids

Door jouw kind ook een eigen compacte videocamera te schenken, kan jij hun creativiteit en interesse in technologie behoorlijk stimuleren. Maar sommige actiecamera’s zijn niet echt goedkoop, dus als jij jouw kind een action cam wilt geven, kijk dan zeker even hier bij Camera-Mania op de website! 

Want gelukkig zijn er hier bij ons allerlei heel betaalbare en eenvoudig te bedienen actiecamera’s voor kinderen die aan de eis van betaalbaar zijn voldoen.

De Hamtod HSJ400

De Hamtod HSJ400 is een behoorlijk interessante kids camera die voor minder dan drie tientjes verkrijgbaar is!

Het is een 1080P HD actiecamera die met zijn robuuste onderwater behuizing waterdicht is tot 30 meter, plus met dit cover eveneens ‘smash-proof’ te noemen is en ook nog eens boordevol leuke functies zit!

Enkele andere opvallende kenmerken van deze HSJ400 zijn een 12MP CMOS sensor, een 2.0 inch kleuren LCD scherm, een groothoeklens van 170 graden, plus allerlei opnamestanden en instellingen waarmee jij het bijvoorbeeld als een dashcam, webcam of bewakingscamera kan gebruiken.

En alhoewel de foto- en videokwaliteit van deze Hamtod niet zo indrukwekkend is als een echte GoPro, biedt het absoluut een behoorlijke prestatie voor zijn heel kleine prijs!

De YKD-102

Maar wat is nou een YKD-102? Welnu dit is een heel complete GoPro of Hamtod compatibel accessoires set die alsook voor minder dan drie tientjes verkrijgbaar is!

Het is direct voorzien van onder meer een selfie-stick, mini-statief, fiets-standaard, borstriem en een drijvende handgreep (=bobber) voor in het water. En nog veel meer om de verkennende geest van een kind te stimuleren.

Want jouw kind aanmoedigen om naar buiten te gaan en aldaar zijn natuurlijke omgeving te bestuderen met een Hamtod camera kan een heel lonende ervaring zijn.

Kleine investering met grote impact

Kids kennis laten maken met de wereld van fotografie en filmen, zelfs op een jonge leeftijd, kan een geweldig tijdverdrijf zijn waar jij als ouder en je kinderen samen van kunnen genieten. En dit kan zelfs een vaardigheid of hobby worden die een leven lang meegaat!

Een kleine investering in een action cam van Camera-Mania is een fantastische manier om jouzelf en je gezin te motiveren om naar buiten te gaan en actief te worden.

En is het dan niet geweldig om die Hamtod HSJ400 actiecamera mee te nemen, aangezien je maar nooit weet wat jij daar gaat aantreffen...

Op ontdekkingsreis

Geef zodoende ook een actiecamera met zo’n alles-in-één combi set aan jouw kind, om hem of haar daarmee die wel heel bijzondere onontdekte wereld om hen heen te laten exploreren. Laten we het maar zachtjes een door jou en Camera-Mania gesponsorde ontdekkingsreis noemen!

Hamtod HSJ400

YKD 102