Ervaar ook de kracht van tentakels op jouw camera!

Een octopus statief maakt het maken van foto’s nog eenvoudiger omdat je de flexibele pootjes van deze mini-standaard om bijna alles kan wikkelen en zo de best mogelijke foto kan maken.

Verdraaid nog aan toe: zijn tentakel-stijl pootjes kunnen zelfs in bijna elke positie gebogen of gedraaid worden! Je kan het simpel om een reling wikkelen en jouw compacte camera of smartphone in een unieke houding positioneren die jij zelf niet eens zo snel na zou kunnen doen.

Zo’n octopus tripod grip is erg licht van gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen. Het is tevens eenvoudig in gebruik en dankzij zijn flexibiliteit, super lenig dat ie is, kan hij al zijn ledematen gemakkelijk buigen en strekken om zo onnatuurlijke houdingen aan te nemen die een traditioneel camera statief absoluut niet kan doen.

Zijn slimme pootjes zijn goed in staat om zowel gladde als rotsachtige oppervlakken vast te grijpen en het is eenvoudig voor deze camera acrobat om door zijn beentjes ietwat te buigen de positie van het statief gelijkmatig aan te passen op oneffen oppervlaktes.

Die camera van jou kan op deze wijze bijna overal gebruikt worden. Sommige flexibele tripods van Camera-Mania.nl beschikken standaard over een verstelbare houder die geschikt is voor een mobiele telefoon. Alle octopod tripods zijn direct geschikt voor een kleine digitale camera met een standaard 1/4" schroefopening. Natuurlijk kan je ‘m ook geschikt maken voor een GoPro actiecamera.

Als je ook nadenkt over zo’n handige 360 graden acrobatische kunstenmaker, kijk dan gelijk even naar zijn naaste Octopodidae familielid: de flexibele roterende arm flitser. Deze veelzijdige beweegbare houder is ideaal voor filmmakers die met bijvoorbeeld LED licht vooral volggericht moeten focussen.

Via al deze handige buigzame camera accessoires zorgt Camera-Mania.nl letterlijk voor veel flexibele camera mogelijkheden!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Flexibele

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=flexible+grip+tripod