Hey, you, the Rock Steady Camera Crew... Show what you do, make a break, make a move!

Wanneer je indrukwekkende foto’s en video’s wenst te maken, dan is de stabilisatie van camera’s en videoapparatuur een cruciale vereiste om succesvol te kunnen zijn.

Camera-Mania.nl heeft hiervoor een ongelooflijk eenvoudige oplossing die al jaren door bijna alle professionele fotografen en video productie medewerkers gebruikt wordt: een steadicam of externe camera stabilisator.

Een kleine externe camera stabilizer die een uitstekende balans creëert is waarschijnlijk één van de beste investeringen die je ooit voor jouw video-opnamen zult maken.

Zo’n handheld stabilisatiesysteem is licht van gewicht, compact en gemakkelijk mee te nemen. Zijn comfortabele handgreep zorgt ervoor dat je het aangenaam langdurig kan toepassen.

Een handzame camera stabilizer elimineert de noodzaak voor een statief of dolly en biedt videografen de mogelijkheid om eenvoudig soepele video’s te maken.

Een portable steadicam systeem is speciaal ontworpen om trillingen te verminderen en video te stabiliseren is uitermate geschikt voor videocamera’s, DSLR-camera’s met video functie en DV’s.

Het is belangrijk om te onthouden dat goede hand-held opnamen vaak de amateurs van professionals onderscheidt.

Wij van Camera-Mania.nl realiseren ons dan ook dat je zo’n externe camera stabilizer geweldig zult vinden en weten dat je het daarna in je carrière wel stabiel gaat redden.

Welnu, is iedereen nou klaar om te gaan... want hier komt de Rock Steady Camera Crew aan!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=+stabilizer+camera