De PULUZ fotostudio lichtbak van Camera-Mania is speciaal ontworpen voor fotografie liefhebbers of professionals om kleine artikelen te fotograferen voor bijvoorbeeld product reclame. Denk bijvoorbeeld aan ambachtslieden, kunstenaars, verkopers op Etsy en andere online verkopers.

De PULUZ fotostudio van PULUZ fotostudio maakt het mogelijk snel en eenvoudig kleine producten te fotograferen zoals sieraden, accessoires, speelgoed, horloges, gadgets en andere items.

Lichtreflecterende zijpanelen

De PULUZ fotostudio tent maakt gebruik van lichtreflecterende zijpanelen in plaats van de lichtverstrooiende panelen aan de zijkanten van de lichtbox.

Dit voorkomt niet alleen dat er licht uit de doos ontsnapt, maar helpt ook mee om het licht in balans en diffuus te houden.

Met deze lichtbak kan iedereen met ieder type camera geweldige foto’s van studiokwaliteit maken, dus zelfs met een smartphone!

Evenwichtig licht

Zijn ingebouwde LED verlichting zorgt voor een evenwichtig licht. Deze verlichting bestaat uit twee LED panelen die het licht kan verzachten en reflecteren, plus schittering en vlekken kan elimineren voor een perfecte opname.

Jij kan zelf de helderheid instellen met behulp van de vermogensregelaar naar gelang van de verschillende items die jij fotografeert.

Achtergronden

Het wordt geleverd met drie achtergronden (zwart, oranje en wit), welke kreukvrij en waterbestendig zijn.

Het is leverbaar in 40 & 60 cm uitvoeringen en is eveneens uiterst portabel, opvouwbaar, gemakkelijke te installeren en mee te nemen.

Stel nu jouw eigen fotostudio overal in enkele minuten op. Ontvouw deze LED lightbox studio door het op ieder gewenst oppervlak te plaatsen om zo de perfecte achtergrond te verkrijgen voor bedrijfsfotografie of foto’s te maken van producten.

Essentiële tool

Deze PULUZ fotostudio is niet alleen zéér geschikt voor kleine bedrijven met een beperkt budget, maar tevens een echt waardevolle en essentiële tool voor hobby of professionele fotografen.

De portabel PULUZ fotostudio kit van Camera-Mania stelt iedereen in staat om super product foto’s te maken. Wat houdt je nu nog tegen om die van jou ook te verbeteren?!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=PULUZ+fotostudio