You raise me up, so I can stand on mountains. You raise me up, to walk on stormy seas

I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up, to more than I can be...

 

“You Raise Me Up” is een nummer dat oorspronkelijk is gecomponeerd door het Iers-Noorse duo Secret Garden, maar heeft wellicht meer bekendheid gekregen in de uitvoeringen van Josh Groban of Westlife.

Je wilt iemand liever niet een te zware last op de schouders leggen, maar soms zijn die stevige schouders de perfecte plaats om verlichting te bieden of in andere gevallen de juiste locatie om stabiliteit in het leven te bieden. Zoals in het geval van de camera schouderrig.

Omdat DSLR videocamera’s zo ongelooflijk licht zijn en niet erg ergonomisch vriendelijk voor handheld camerawerk, kan het gebruik ervan zonder een bepaald type stabilisatiesysteem ertoe leiden dat veel van jouw opnamen door onaangename camerabewegingen onbruikbaar worden.

De moderne DSLR camera’s zijn ongelooflijke video hulpmiddelen, maar ze zijn tevens super gevoelig voor beweging. Om deze reden is een camera schouderrig een perfecte tool: het is een dynamisch apparaat dat soepel met de camera-operator meebeweegt. Het is niet statisch zoals een statief en het stelt jou, als filmmaker, in staat om jouw bewegingsvrijheid aanzienlijk efficiënt tijdens een productie te verhogen.

Hoewel “shaky-cam” en vergelijkbare handheld camera beelden hun charme kunnen hebben, is het gebruik van een schouderopstelling de ideale mobiele oplossing als het gaat om het effectief vastleggen van heldere en solide voyeuristische video opnames.

Een DSLR- schouderrig van Camera-Mania.nl is absoluut een belangrijk hulpmiddel bij het uitvoeren van professionele videografie en ondanks dat het niet zo verplicht is bij het fotograferen, verbetert het wel de kwaliteit van de gemaakte foto’s.

Als je een stevige en comfortabele schouderrig zoekt, dan is Camera-Mania.nl daarvoor de perfecte plaats. Er zijn genoeg rigs om uit te kiezen... en om voor een comfortabel stabiel film leven te zorgen!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=shoulder+rig