Een videolamp voor jouw actie camera zorgt voor de mogelijkheid al jouw avonturen zelfs na zonsondergang te kunnen verlichten of zelfs een beetje meer ‘punch’ en drama te geven aan al jouw opnamen overdag. Maar waar die lamp op te bevestigen? Een behulpzame TMC module set van Camera-Mania biedt uitkomst!

TMC module set

Zo’n TMC module set is verkrijgbaar met 7, 9 of 10 handige onderdelen. Het is in eerste plaats een mini-gimbal of handgreep, maar kan simpel omgetoverd worden in allerlei handige tools.

De mogelijkheid om er een grip van te maken voor jouw Go Pro compatibel action cam tezamen met een videolamp is zeker één van de voornaamste! Je zou het zelfs met een mobiele telefoon kunnen combineren...

Want smartphones en actie camera’s voldoen aan onze wens om over een compacte camera te beschikken, waar we ook zijn en wat we ook graag doen.

Deze moderne action cams en smartphones bevaten camera’s met beeldsensors van een hoge kwaliteit. Maar één ding waar deze jongens niet zo goed in zijn, is het vastleggen van foto’s bij weinig licht.

Externe videolamp

Dus een externe videolamp voor deze gadgets zou wel heel handig zijn om te hebben. Het vinden van een evenzo draagbare verlichting kan een uitdaging zijn.

Hier bij Camera-Mania en op onze zuster-site Actioncam-Mania zijn er echter direct al een aantal terug te vinden. Sommige kunnen zelfs prima onderwater gebruikt worden, bij al jouw scuba-avonturen!

Voor iedereen die een beetje bang is om op de juiste wijze een flitslamp te gebruiken: Leer eerst met een LED verlichtings paneel te werken. Dit biedt namelijk veel voordelen!

Want wanneer jij denkt aan die flitser in een camera, dan kan jij je bijvoorbeeld de minuscule lichtgevende diode voorstellen die in jouw smartphonecamera bevindt.

Je raakt dan waarschijnlijk iedere keer lichtelijk geïrriteerd wanneer je een perfecte foto wenst te maken en dit flitslicht het verruïneert. Zo’n flits kan namelijk gemakkelijk zonder enige waarschuwing afgaan en zo ook nog eens ongewild direct alle aandacht op jou vestigen.

Wat je ziet is wat je krijgt

Misschien is het grootste voordeel van werken met een constant licht, zoals die van een LED video lamp, dat je het het effect van het licht reeds kan zien alvorens jij de foto maakt. Want als jij met een LED paneel werkt, kan je alles precies zien zoals de camera het ziet.

Dit zal intuïtiever aanvoelen voor zowel verlichting in de camera als daarbuiten.

Plus, zodra jouw video LED licht wordt verspreid, dan kan je de belichting op jouw camera regelen net zoals bij natuurlijk licht. Een constant licht heeft namelijk geen invloed op de sluitertijd, dus er is niets nieuws dat je op dat moment over belichting hoeft te leren.

LED panelen zijn ook geweldig voor video

Als je zowel foto’s als video’s maakt, dan betekent het kopen van een LED lamp dat je een lichtbron hebt die voor beide geschikt is. En een TMC module set van Camera-Mania voor je actiecamera (of smartphone) assisteert je verder bij de montage ervan.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TMC+module+set

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Puluz+telefoon+selfie

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=lamp

https://www.actioncam-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&p=2&q=lamp