Met de juiste camera teamgenoten heb jij geen natuurlijke tegenstanders meer. Wat jij enkel nodig hebt voor een stabiele camera speelsituatie is zo’n professioneel portable verstelbaal statief met Triopo balhoofd van Camera-Mania.nl!

Het is een absolute no-brainer dat een knudde tripod niet voor al te veel stabiliteit zal zorgen. Daarom heb je een statief nodig die wel standvastig zijn werk goed verricht.

Iedere sport en voetballiefhebber kent wel de strip van F.C. Knudde. Deze bekende strip gaat over het wel en wee van de voetbalclub F.C. Knudde, met in de hoofdrollen Jaap en Dirk, die in velerlei komische situaties belanden.

“Tikkie terug, Jaap!”, steevast gevolgd door een klassiek doelpunt in eigen doel, is dankzij F.C. Knudde uitgegroeid tot een bekende uitdrukking in voelbalminnend Nederland.

Alhoewel dankzij de moderne terugspeelregel bij voetbal, het zogenaamde ‘tikkie terug Jaap’ en het bijbehorende tijdrekken nu vaak tot verleden tijd hoort, is het voor de cameraman aan de zijlijn wel vaak tikkie-terug en tikkie-breed in z’n camerabeelden.

Wanneer jij als cameraman te angstig speelt en wat meer lef wenst te tonen dan heb je wellicht ook wat meer vertrouwen nodig op het veld en in jouw blikveld. En of jij nu in of bij een knollentuin, kaalgevreten veldje, afgelegen kunstmat of elders in de wildernis staat... zo’n standvastig statief met Triopo balhoofd van Camera-Mania zal dan uitkomst bieden!

Wil jij dus lekker bezig zijn en goed aanvallend filmen, denk dan ook aan een oerdegelijke Triopo pro tripod van Camera-Mania.nl

Een glansrijke film carriere met een Triopo statief in het veld is als een schot voor open (eigen) doel!

Tikkie terug op je Triopo balhoofd... Camera-Mania!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Triopo+Balhoofd