Hier bij Camera-Mania vind je allemaal producten van Triopo in de webwinkel. Het gaat hier met name om flitsers  en camera statieven.

Het merk Triopo is eigendom van Yueqing Originality Photography Equipment Co. Ltd. Dit is een producent van hoogwaardige fotoapparatuur welke bedoeld is voor echte liefhebbers van fotografie en professionals.

De Triopo producten worden vervaardigd volgens geavanceerde technologieën die onder meer in de ruimtewetenschap worden gebruikt. Met al hun productieprecisie, moderne vormgeving en doordachte oplossingen zijn Triopo producten een ideaal hulpmiddel voor elke fotograaf!

Triopo TR flitser assortiment

Vandaag behandelen we hier het Triopo flitser assortiment. Triopo levert via Camera-Mania diverse Speedlite flitsers voor Canon, Nikon,  Pentax en Olympus DSLR camera systemen.

Zoals bijvoorbeeld de Triopo TR speedlite serie. Dit zijn flitser met hoge prestaties, hoge compatibiliteit en krachtige flitsuitvoer.

Ze zijn heerlijk snel, voorzien van een volledige flitslicht output met slechts 2.9 seconden recycle-tijd bij het gebruik van nieuwe batterijen. Ze ondersteunen eveneens high-speed continu fotograferen met 1/16 en lager dan de helderheid, plus bieden een ondersteuning voor 12SEPS high-speed continu fotograferen.

Verder beschikken ze over een energiebesparende stand: De achtergrondverlichting schakelt zich na 20 seconden uit wanneer de flitser geen actie verricht, plus als de flitser na 60 seconden nog niet werkzaam is, dan gaat zijn besturingschip alsook automatisch in slaapstand. Na 30 minuten wordt deze CPU in zijn geheel automatisch uitgeschakeld.

Heel prettig is zijn oververhittingsbeveiliging: Dankzij een ingebouwde temperatuurdetectie (oftewel een thermische beveiliging) is het werken met een Triopo TR flitser heerlijk veilig te noemen!

De Triopo TR-180

Een bijzondere uitvoering in de TR serie is de Triopo TR-180. Deze flitser maakt gebruik van een zogenaamd kaal lampontwerp en biedt gebruikers daarmee extra lichtkracht met een richtgetal van 177 (bij ISO 100) en een heel veelzijdig 360 graden ontwerp.

Deze lichtopbrengst is vergelijkbaar is met die van grotere flitsers en verlichtingsarmaturen. Het bevat alsook een reflector voor nog meer controle over de dekking en plaatsing van jouw licht.

Deze flitser is compatibel met Canon E-TTL / E-TTL II en biedt een kanteling en rotatie mogelijkheid voor bounce functionaliteit en extra controle over waar het licht zich verspreidt. Het biedt ook een draadloze TTL functionaliteit waarmee het buiten de camera om geactiveerd kan worden.

De Triopo TR-988

De Triopo TR-988 is een unieke en universele TTL high-speed flitser voor zowel een Canon & als Nikon DSLR camera. Deze Triopo beschikt tegelijkertijd over flitsschoenpinnen voor Nikon i-TTL en Canon E-TTL.

Op deze wijze is deze unieke flitser uitwisselbaar met Nikon en Canon camera’s. Dit kan behoorlijk handig zijn als jij camera’s van beide merken bezit of jij jou flitser wilt delen met iemand die een ander systeem gebruikt.

De TR-988 biedt een TTL en geavanceerde draadloze ‘slave-stand’ voor op beide camera systemen. Er is verder een universele handmatige stroomregeling en er zijn nog meer elementaire ‘S1’ en ‘S2’ optische slaaf-functies aanwezig.

Wat vind jij nu van zo’n speedlite flitser voor twee systemen? Is dit iets voor jou, of zou je liever een ander type Triopo flitser overwegen? Welke jij ook prefereert: Een duurzame Tripio flitser van Camera-Mania zal jou zeker een beter verlichte toekomst leveren!

Triopo flitser