Digitale foto- en videografen hebben een onverzadigbare honger naar de beste technologie... en soms ligt het ook wel een beetje aan de camera en accessoires fabrikanten dat die enorme drang naar uiterst bruikbare moderne gadgets opgewekt wordt.

Zo ook in het geval van digitale camera's. Ze zijn niet langer blij als hun camera’s alleen maar prachtige foto’s kunnen maken. Nee, ze willen meer. Ze moeten natuurlijk ook in staat zijn om geweldige video’s te produceren.

Met de komst van Full HD en 4K video is die wens al behoorlijk vervuld... maar helaas is er soms nog steeds een gemis. Want ook al zijn die moderne LCD schermpjes achterop de camera steeds groter geworden en van een hogere resolutie voorzien... voor het echte veldwerk zijn ze nog steeds veel te klein!

Zo’n LCD-schermpje aan de achterzijde is absoluut niet groot genoeg en tevens niet erg geschikt voor een echt goede video-opname. Door hun kleine formaat is het vrijwel onmogelijk om tijdens het focussen goed scherp in te stellen. Ze zijn daarnaast onpraktisch voor de aanpassing van de witbalans en in situaties waarin je de camera nodig hebt om bijvoorbeeld goed vanuit een hoge of superlage beeldhoek te fotograferen of filmen.

Om deze reden biedt Camera-Mania.nl iedere professionele camera-man (m/v) een fraaie Feelworld veld monitor aan. Ga weg met dat kleine schermpje, want hier is nu een uiterst scherp 7 inch Full HD IPS scherm met een HDMI aansluiting voor een wel heel schappelijke prijs!

Zo’n Feelworld monitor biedt zeer zeker veel waar voor zijn geld. Het is licht van gewicht, kan op bijna elke stroombron aangesloten worden en heeft uiteraard een groot HD-scherm die veel beter is dan zo’n display op een digitale camera. Het geeft je een aangenaam werelds gevoel met zijn goede beeldkwaliteit en kijkhoek van 160 graden.

Een Feelworld camera-veldmonitor werkt uiterst soepel wanneer je foto’s en video’s maakt. Bovendien kan het gemakkelijk worden opgeborgen en mee worden gedragen, omdat het weinig ruimte inneemt. Het biedt daarnaast meer dan genoeg functies om er een echt serieuze productietool van te maken.

Een Feelworld beeldscherm van Camera-Mania.nl is kortom een fantastische veldmonitor voor serieuze video-shooters.

Bekijk hier bij Camera-Mania.nl hoe Feelworld ook jouw wereldbeeld aangenaam cinematisch kan verbeteren!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=feelworld