De YN300 van Yongnuo is een compacte, licht van gewicht en relatief goedkope LED lamp. Het is aan te bevelen voor kleinere video- of fotografieprojecten en de prijs / prestatieverhouding is zeer goed te noemen. 

De Yongnuo YN300 is een professioneel 3200-5500K LED lamp voor zowel foto- als videowerk. Het YN300 tweekleurig LED licht wordt gevormd door 150 LED’s met een 3200K kleurtemperatuur en nog eens 150 LED’s met een 5500K kleurtemperatuur. Hiermee kan je iedere gewenste kleurtemperatuur instellen in het bereik van 3200-5500K.

De Yongnuo YN300 van Camera-Mania.nl bevat een eigen LED aansturingstechnologie die uitstekend werk verricht om golfvorming en stroboscopische flitslicht te voorkomen. Het beschikt tevens over een digitaal dimsysteem encoder welke assisteert bij nauwkeurig en betrouwbaar dimmen.

Het verspreide licht is stabiel en zijn efficiëntie bereikt 93%. LED lichtverlichting zonder flikkering is daardoor alsmede mogelijk.

De Yongnuo YN300 is bedoeld voor direct gebruik op de camera of op een statief. Dit is het krachtigste tweekleurige LED licht van de fabrikant Yongnuo dat op een camera gebruikt kan worden. Grotere LED panelen zijn enkel bedoeld om op lichtstandaards te worden gemonteerd.

Het kan gevoed worden via een AC voeding of een Lithium-ion batterij. Daarmee is de YN300 buitengewoon flexibel en optimaal geschikt voor gebruik op zowel locatie als in de studio.

Deze Yongnuo lampen zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening die van meerdere kanalen gebruik kan maken om zo ondermeer de lichtsterkte aan te passen. De YN300 III LED lamp kan tevens met jouw mobiele telefoon bedient worden.

De Yongnuo YN300 is direct compatibel met bijna iedere camcorder of DSLR-camera, zoals die van Canon Nikon Pentax Olympus Samsung Panasonic JVC, enzovoort. Behalve de Sony & Minolta modellen, want het heeft bij deze alseerst een flitsschoenadapter nodig om de LED lamp te kunnen gebruiken.

De YN300 is perfect voor kleinere studio’s (product- of algemene portretfotografie).

Plus deze voordelige LED lamp van Camera-Mania is een uiterst handig en gemakkelijk mee te nemen ‘licht- wapen’ voor in jouw verlichting arsenaal!

Zodoende is de Yongnuo YN300 ideaal voor reizende videografen (zoals interviewers), of fotografen die op locatie evenementen / bruiloften opnemen.

Camera-Mania.nl brengt betaalbaar video LED licht in jouw duisternis!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=YONGNUO+YN300+videolamp