Camera-Mania introduceert hier bij deze aan jou de heel interessante Zifon YT-260 gemotoriseerde pan tilt tripod camerahoofd. Deze toevoeging aan jouw compacte camera systeem voegt een hele nieuwe wereld van video mogelijkheden toe voor allerlei geautomatiseerde camerabewegingen!

De Zifon YT-260 pan tilt kop is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, actie en WiFi cams en alle andere camcorders of compacte camera’s met een gewicht van minder dan 260 gram.

Deze gemotoriseerde Zifon camera panning is uitermate geschikt voor timelapse opnamen, want in de verticale positie zorgt de YT-260 voor een volledige 230 graden draaiende beweging. Dit is eveneens geweldig voor panorama’s, adembenemende landschaps opnamen, interne architecturale shots en nog veel meer!

Draai de kop 90 graden met behulp van een verstelbare statiefkop en jij kan vervolgens een kantelbare beweging van 230 graden bereiken. Zo’n beweging is geweldig voor het filmen van hoge objecten zoals wolkenkrabbers, berglandschappen, bomen, enzovoort!

De draai- / kantelkop kan ook rechtstreeks op een camera slider of dolly worden gemonteerd om zo ander type bewegingen te realiseren. De combinatie van schuif- en zwenkbeweging kan verbazingwekkende en dramatische acties met de camera mogelijk maken.

De eerste hiervan is het zogenaamde ‘parallax’ effect. In deze opstelling schuift de camera over de rail en draait de camera om gericht te blijven op het onderwerp. Dit betekent dat het onderwerp in beeld blijft, terwijl de achtergrond achter hen verschuift. Dit is geweldig voor gebruik bij interviews, ‘talking head’ shots, product opnamen en nog veel meer!

Wanneer jij de camera in de andere richting laat draaien, krijg je een glijdende beweging in combinatie met het naar buiten bewegen van de camera. Dit is geweldig voor video’s en timelapse met schuivende panorama foto’s waarbij jij het gehele landschap wenst te zien, voor het verschuiven van frames van en naar je onderwerpen en nog veel meer!

De Zifon YT-260 kan perfect worden gebruikt met compacte Sony camera’s, zoals de QX1L, QX30, QX10, QX100, AS15, AS100, WX300, WX350, PJ350E, HX20, WX220, KW1 en ga zo maar door. Het is natuurlijk ook goed geschikt voor vergelijkbare compacte camera’s van andere merken. En vergeet uiteraard ook alle mini actiecamera’s en smartphones niet!

Maar wacht, want er is meer! Tezamen met de camera afstandsbediening APP in jouw mobiele telefoon kan jij foto’s en video’s vanaf je smartphone maken en de pan en tilt instellen om op de juiste wijze jouw object te vinden of te volgen.

Het gemotoriseerde Zifon YT-260 pan en tilt balhoofd van Kabel-Mania beschikt over een batterijcapaciteit van 3.7V met 2000mAh en 7.4Wh. Zoals je al kon lezen is de panninghoek 230 graden. Het biedt tevens een tilt hoek van 60 graden en een hoge 2.5 keer ‘pan’ snelheid aan.

De instructies zijn super eenvoudig: schaf een YT-260 bij Camera-Mania aan, installeer de APP of gebruik de meegeleverde afstandsbediening, bevestig de balhoofd en je bent klaar voor de start!

Ofwel: Klik, klak, Zifon klaar... Pannen en tilten maar!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Zifon+YT-260