De SJ7 STAR is de eerste volledige 4K actiecamera met een aluminium body van SJCAM. Hierdoor geeft het een solide gevoel en een slank uiterlijk. De videokwaliteit is sterk, met een goed dynamisch bereik en scherpe details.

De  SJCAM SJ7 STAR beschikt over een instelbare lens. Met zijn drie FOV-instellingen kan jij een beeldhoek tot 166  graden op je SJ7 STAR verkrijgen. Daarmee leg jij precies vast wat je wilt, zonder enige nabewerking in bijvoorbeeld Photoshop.

Deze SJCAM STAR ondersteunt meerdere bestandsindelingen, waaronder MP4 of .MOV voor video’s en .JPEG of .RAW voor foto’s.

De STAR biedt sensor- en lensinstellingen dankzij zijn eersteklas Firmware besturing. Hoe vang jij dus vast wat jouw ogen ook kunnen zien? Da’s gemakkelijk: Dit is wat de SJ7 STAR doet!

De STAR camera biedt een eenvoudige navigatie, duidelijke voorvertoning van foto- en videobeelden dankzij het moderne twee inch aanraakscherm.

De ingebouwde Gyro Anti-Shake accelerometersensoren zorgen voor vloeiendere, plus scherpere beelden. Dit gebeurt altijd. Iedere keer. Je krijgt daardoor geen duizelingwekkende wazige foto’s en video’s meer te zien, zelfs als jij denkt dat dit in bepaalde situaties mogelijk is!

De SJCAM SJ7 STAR heeft een premium look en hoogwaardige functies voor een prijs die de helft is van de high-end GoPro Hero5 Black. Zijn videokwaliteit is sterk, met een goed dynamisch bereik en scherpe details.

De SJ7 STAR bevat een mini USB poort voor gegevensoverdracht en opladen. Er is alsook een micro HDMI aansluiting, zodat jij de camera snel op een TV kan aansluiten. Video wordt opgeslagen op microSD kaarten.

Jij kan de SJ7 STAR simpel via WiFi op afstand bedienen en zo eveneens video en afbeeldingen rechtstreeks naar een smartphone overbrengen. Je hoeft daarvoor enkel de gratis SJCAM app te downloaden, welke beschikbaar is voor Android en iOS, en je telefoon verbinden met het WiFi netwerk van de camera.

De SJCAM SJ7 STAR is op zichzelf niet waterdicht, maar het wordt standaard geleverd met een slanke en stevige waterdichte behuizing tot 30 meter. En dat is nog maar een tipje van de sluier van alle meegeleverde hulpstukken!

De SJ7 is namelijk direct al voorzien van een grote accessoire-bundel. Zo verkrijg je onmiddelijk een basiscollectie van scharnierbare bevestigingsarmen, een stuurbevestiging, kleefstofbevestigingen en een gespbevestiging.

Kan je gelijk al behoorlijk aan de slag gaan met het opnemen van al jouw avonturen!

Wat wil je nu nog meer? Bekijk hier via Camera-Mania wat deze SJCAM SJ7 STAR actiecamera voor jou kan betekenen. Misschien staat het bezit ervan vervolgens ook in de SJCAM sterren geschreven!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SJCAM+SJ7+STAR