Of je nu reist, wandelt of gewoon een landschap fotografeert met al je uitrusting, kies voor de juiste camera rugzak of back pack met onze beknopte koopgids:

Er was een tijd dat zelfs de beste camera rugzak veel te voor de hand liggend waren. Gelukkig zijn de ontworpen vermommingen voor al die dure fotografie artikelen de afgelopen jaren veel creatiever geworden.

De beste camera backpack biedt doorgaans ook niet alleen meer plaats voor een DSLR-body en een aantal lenzen, maar eveneens voor een tablet, laptop en soms zelfs een drone!

Comfort

Voordat je een camera rugzak of backpack uitkiest, denk er dan even over na waar je het precies voor nodig hebt. Ga je wandelen? Als dat zo is, is het comfort van de riemen het allerbelangrijkste.

Een waterdichte hoes kan alsook handig zijn. Maar als je gaat toeren in een voertuig en enkel korte paden van parkeerterreinen naar observatiepunten bewandelt, dan zijn die dingen minder van belang.

Ruimte

Evenmin moet je alleen maar aan cameraspullen denken, want het is net zo belangrijk wat ruimte voor je lunch, waterfles, of andere benodigdheden in te ruimen.

En als je echt super-licht reist, is het zelfs mogelijk om zo’n tas als handbagage te gebruiken...

Bescherming

Wat je ook nodig hebt, vergeet nooit waar een DSLR-rugzak echt voor is: bescherming. Zorg ervoor dat de binnenverdelers goed bij je camera en lenzen passen, en dat is dat er voldoende opvulling is.

Plus ook heel belangrijk: vergeet nooit je camera statief of tripod!

Got ur back!

En ook al is camera apparatuur soms zwaar en moeilijk te vervoeren: Camera-Mania ‘has got your back’ als het aankomt op de juiste rugzak voor al jouw camera avonturen!

Vind hier bij Camera-Mania de perfecte camera backpack voor je camera, accessoires en al die extra’s die je de gedurende de gehele dag nodig hebt.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=backpack

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=rugzak

Bevat tips van improvephotography.com