Een c-vormige handgreep van Camera-Mania is een ergonomisch ontworpen camerahandvat en -stabilisator welke speciaal vervaardigd is voor videomakers die een ‘run-and-gun’ techniek toepassen en kan alsook gebruikt worden als een standaard DSLR-rig.

Deze c-vormige stabilisator biedt DSLR’s en DV camcorders gebruikers vloeiende opnames met meerdere camerastandpunten. Het is vervaardigd met lichtgewicht kwaliteitsmaterialen, maar is uiterst robuust en stevig.

De gedempte handgreep biedt een soepele plus comfortabele grip. Het is daardoor perfect voor lange periodes van filmen en dan met name voor het filmen van actievideo’s en lage beeldhoeken.

Een c-vormige handgreep van Camera-Mania is compatibel met de meeste DSLR, DV en GoPro camera’s. Montage van de camera is mogelijk via een standaard 1/4 inch schroefdraad, terwijl er aan de bovenzijde van de hendel tevens een flitsschoen connector aanwezig is waarop een optionele accessoire, zoals een microfoon of monitor bevestigd kan worden.

Deze c-vormige stabilisator is een ‘must-have’ accessoire voor elke filmmaker om stabiele opnames te maken met een bewegende camera. Het biedt eenvoudige pan- en volgopnamen aan dankzij een superhandige handgreep en het is uiteraard onmisbaar voor die dynamische opnamen met lage cameraposities.

Je zal tevens al het gemak van deze grip waarderen en genieten van de voordelen van het in één hand filmen van allerlei sportscènes zoals bij skiën, snowboarden, skateboarden, etc.

Deze c-vormige stabilisator van Camera-Mania levert uiterst handzaam handig stabiele opnames en maakt allerlei vloeiende dynamische bewegingen met al jouw gewenste cameraposities mogelijk tijdens het opnemen.

Kortom: een c-vormig ontworpen stabilisator maakt het filmen met jouw videocamera of DSLR / Mirrorless toestel een stuk praktischer, verbetert de stabiliteit van video-opnamen en het is ook nog eens geweldig voor filmopnamen vanuit meerdere hoeken.

Maak jouw video’s dynamischer en een stuk aangenamer om naar te kijken met behulp van een c-vormige stabilisator van Camera-Mania.

Maak je cameraleven een stuk leuker via Camera-Mania.nl

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=c-vormige+handgreep