Waarom schoudertassen van Camera-Mania?

Het maakt niet uit of jij nu professioneel of voor jouw plezier fotografeert, maar ervoor zorgen dat je geliefde en kostbare camera, bijbehorende lenzen en andere handige items onderweg goed beschermd zijn, dat is absoluut van cruciaal belang om zo iedere keer weer indrukwekkende foto’s te kunnen maken.

En hoe jij ook reist, houd jouw camera altijd veilig met één van de speciaal ontworpen camera schoudertassen van Camera-Mania. Die zorgen er namelijk voor dat alles prima wordt beschermd tegen deuken, stoten, schade en zelfs de weerselementen!

Schoudertassen, welke soms ook wel messenger bags worden genoemd, zijn de meest populaire camera tassen. Deze tassen zijn veelal ruim genoeg om van alles en nog wat mee te nemen. Alles wat jij maar nodig hebt voor een lange dag van fotograferen.

De schoudertas

Ze beschikken vaak over diverse compartimenten waarin jij heel netjes jouw camera, lader, lenzen, SD kaarten, lichtmeter en andere mogelijke accessoires in kan opbergen.

Schoudertassen en messenger bags hebben idem dito een duidelijk voordeel ten opzichte van andere soorten cameratassen, aangezien ze een vrij gemakkelijke toegang bieden. Maar er zijn nog wel wat kleine verschillen tussen beide.

De schoudertas is veelal een kleiner type camera tas met een kortere riem. Deze tas is vooral bedoeld om over één schouder te dragen en valt vaak over je ribbenkast. Ze zijn meestal erg licht, alhoewel ze soms ietwat beperkt in hun ruimte zijn.

De messenger bag

De messenger bag is vergelijkbaar met een schoudertas, maar net even iets groter met vaak een wat langere schouderriem. Het valt meestal tot over jouw heup en kan soms crossbody worden gedragen.

Voor fotografen die graag wat extra ruimte in hun cameratas willen hebben, zijn schoudertassen de juiste keuze. Jij krijgt hiermee de lichtst mogelijke camera reistas en de mogelijkheid om jouw camera hier behoorlijk snel uit te kunnen trekken voor wat voor actie er ook maar met zijn lens geschoten moet worden.

Als je veel reist, dan zal jouw camera heel vaak aan de weerselementen worden blootgesteld. Het is daarom van groot belang om een stevige reistas voor jouw camera te aan te schaffen, welke vervaardigd is van hoogwaardige en robuuste materialen.

Aan de binnenkant van deze camera schoudertassen zijn er met schuim gevulde inzetstukken die extra bescherming bieden aan de apparatuur die erin geplaatst wordt. Het verhoogd daarmee de duurzaamheid van al jouw camera toebehoren.

Stiekem toch een rugtas

Wanneer jij overweegt een cameratas of rugtas te kopen, dan is de keus meestal afhankelijk van het type fotografie dat jij doet.

Als je uren en uren in de natuur doorbrengt, dan is een Camera-Mania rugtas misschien een betere optie. Maar als jij jouw tijd doorbrengt met het fotograferen van mensen of plaatsen in stedelijke omgevingen, dan is wellicht een keus uit schoudertassen voor jou de beste keus.

Het juiste adres!

Camera-Mania biedt allerlei robuuste schoudertassen voor jouw camera aan, maar indien je liever voor een rugtas mocht gaan, ook dan ben jij bij ons op het juiste adres hoor!

schoudertassen

rugtas