Tel Sell, Polyester en de Saturday Night Fever!

Is het niet amázing: Tel Sell komt weer terug op de TV.  Wie kent deze unieke reclamespots niet uit de negentiger jaren met hun over-de-top aandoende filmpjes en Amerikaans aandoende stemmen.

En voor wie dacht dat die formule niet in het nuchtere Nederland zouden werken, nou vergeet het maar. Want ook al werkten die commercials op de lachspieren of irritatiespier, die telefoon voor het aannemen van orders stond roodgloeiend, dus die formule werkte wel degelijk.

Iemand op het internet suggereerde dat deze nog altijd op zoek is naar die handige MiniMax-opbergdraagtas. Dus dacht ik ineens: “Hey, maar wacht... er is meer !” Hier bij Camera-Mania hebben we namelijk super ongelooflijk handige en sterke Polyester Huwang cameratassen.

Schud het, trek eraan, was het - zonder enige slijtage en rimpels. In de jaren zestig en zeventig was Polyester het favoriete weefsel in een veranderende economie van snelheid, efficiëntie en gemak.

De innovatie van Polyester textiel heeft geleid tot veel revolutionaire toepassingen, waaronder fleece-bovenkleding en de (zwem-) kleding die door 's werelds beste atleten gebruikt wordt. Zoals de voedingsindustrie friet en cola produceerde, vulde de textielindustrie het aan met polyester. Want dit was snel te vervaardigen, betaalbaar en gemakkelijk.

Polyester is op zich een algemene verzamelnaam voor iedere stof of textielsoort, die gemaakt is met behulp van Polyester garen of vezels. Het is een verkorte naam voor een synthetisch, door de mens gemaakte Polymeer.

Tegenwoordig is de ontdekking van microvezels de grootste bijdrage aan de aantrekkelijkheid van polyester. Microfibers geven Polyester namelijk het gevoel van zijde en zijn in snel tempo de keuze voor textiel. Hiermee is dan ook een compleet nieuw tijdperk ingeluid in de geschiedenis van Polyester!

Wat zijn enkele kenmerken van polyesterweefsel? Polyester is zeer duurzaam en bestand tegen veel chemicaliën. De vezels die worden gebruikt om Polyester te maken zijn zeer sterk en toch licht van gewicht. Het behoudt tevens heel goed zijn vorm. Het is een sneldrogende stof, dus een populaire keuze voor buitenkleding... en jawel: Huwang cameratassen van Camera-Mania!

Wist je overigens dat het iconische witte uitlopende disco-pak, welke door John Travolta gedragen werd in zijn rol als Tony Manero in de film Saturday Night Fever uit 1977, ook van Polyester is gemaakt en dat het in een goedkope herenklerenwinkel in Brooklyn werd gekocht.

Regisseur John Badham dacht oorspronkelijk dat het pak in de laatste dansscène zwart zou zijn, maar werd gelukkig door de ontwerper Patrizia Von Brandenstein overtuigd om wit te gebruiken. Wie kent de beelden niet terwijl je denkt: “You Should Be Dancing!”

Wie relaxed en zonder zorgen met de camera op reis wilt, kiest uiteraard voor een licht van gewicht, waterdichte  en super stevige Polyester Huwang cameratas.

Uiteraard wens je kwaliteit, maar wacht, het kan nog beter! Jazeker: lekker simpel, veilig en voordelig bestellen bij Camera-Mania.nl!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=polyester

Meer info: https://www.volkskrant.nl/economie/amazing-tel-sell-komt-terug-op-televisie~baad9442/