Vandaag hebben we het in de blog over outdoor activiteiten om het aankomende herfstseizoen prettig te starten! Want dit herfstseizoen staat al bijna voor de deur!

De bladeren beginnen wellicht al wat te veranderen, de dagen worden korter en de ochtenden worden koeler naarmate de zomer steeds meer van ons verwijderd raakt.

En alhoewel we zeker al die lange zomerdagen en warme nachten zullen missen, hebben we wederom een gloednieuw, plus opwindend seizoen op komst. En vergeet hierin ook absoluut niet die actie cam van Camera-Mania met accessoires om jou hier fijn in te vergezellen.

Dus waarom zouden we er niet even over na gaan denken wat voor leuke buitenactiviteiten wij kunnen doen in die bijzondere herfst? Hier zijn er een paar om jou te helpen…

Ga stoer mountainbiken

Oké lezers, jij kan zeer zeker op elk moment van het jaar gaan mountainbiken (behalve misschien in het holst van de winter... Want al het mogelijke ijs en sneeuw zijn geen vriendjes voor je fietsbanden).

Maar die fijne koele lucht en de fel oranje, rode en gele bladeren rondom je wanneer jij in de herfst aan het fietsen bent, maakt dit biken super geweldig! En die fiets mount zorgt wel voor de beste actiecamera opnamen.

Maak een schilderachtige autorit

De herfst is één van de mooiste jaargetijden, omdat de loofbomen in het begin nog steeds het grootste deel van hun bladeren hebben welke dan extra tot leven komen met de allerfraaiste kleuren. Dit is een zeer goede tijden om een sfeervolle rit door het bos, stad of bergen te maken. Vergeet ook hier jouw Camera-Mania action cam niet!

Ga bergklimmen

Eén van de beste tijden van het jaar om te gaan bergklimmen is tijdens de herfst. Terwijl de bladeren beginnen te vallen en het groen afneemt in afwachting van de winter, tonen de te trotseren rotswanden steeds meer van hunzelf.

Koeler weer betekent alsook dat er minder vervelende beestjes rond je gezicht vliegen terwijl jij je een weg naar boven baant! (*)

Ga kamperen

Koeler, plus droger weer betekent minder insecten en minder mensen om je heen, dus die herfst is één van de beste periodes om te gaan kamperen. Vergeet niet jouw uitrusting voor wat kouder weer om je aangenaam warm en comfortabel te houden in de koele herfstlucht! (*)

Maak fototrips

Fraaie kleurijke bladeren, tezamen met andere herfst glorie en soms fijne zonnige dagen zorgen voor geweldige foto onderwerpen. Ga er op uit om zelf te ontdekken wat jij met jouw actie camera van Camera-Mania kan vastleggen in die geweldige herfst!

De herfst zit vol met koele en frisse dagen met leuke activiteiten in gezellig familieverband of heerlijk alleen. Omarm die unieke herfst gezamelijk met Camera-Mania... en vergeet dit niet piekfijn voor jezelf en jouw social media omgeving vast te leggen!

sports camera

(*) Kijk ook eens op de zustersite Actioncam-Mania voor klimuitrusting en camping gear

Via eaglesnestoutfittersinc