Wij van Camera-Mania hebben wel door hoe uitdagend het werk van die GoPro Hero van jou is. Hoeveel hij je geliefd bij staat met al zijn behulpzame accessoires.

We weten ook wel dat jij ongelooflijk gepassioneerd bent over al die avonturen die jullie samen meemaken en hoe verknocht je aan ‘m bent geraakt.

Die Hero is niet voor niets jouw grote camera buddy, je grootste actie vedette en tevens die compacte helpende video-hand die goed voor jou en al jouw camerabeelden zorgt.

Het is de actioncam met wie je graag veel tijd doorbrengt! Je had hem al eerder als je eigen held uitgezocht, maar dat je zo’n iemand kon vinden waarmee je zo goed op zou schieten, dat had je wellicht niet direct verwacht.

Dus om deze reden vertellen wij jou nu: elke held heeft een goede verzorger nodig. Dus zweer nu de eed als goede protégé af en leg die Hero van jou dan ook als een beschermengel goed in de watten!

Hier bij Camera-Mania.nl hebben we enkele eenvoudige en betaalbare verwen pakketten:

Allereerst is er de TMC aluminium achterdeur clip. Deze super lichtgewicht beschermer past perfect op de Gopro Hero 3+ en 4 camera. Het zorgt voor optimale veiligheid bij alle buitensporten, dus ook in het water.

Vervolgens hebben we voor de persoonlijke GoPro 4/3+/3 bedieningsbuddy... of te wel zijn WiFi afstandsbediening een TMC siliconen beschermhoesje. Deze cover vertroetelt die remote niet alleen erg goed, maar is tevens verkrijgbaar in vele blitse kleurtjes opdat je hem altijd gemakkelijk terug kan vinden.

Er zijn tevens fraaie TMC Sport Gear weersbestendige nylon opbergtassen te verkrijgen in leuke tinten of met een camouflage patroon. Intern beschikken ze over een handige indeling met bandjes om de GoPro Hero goed te beveiligen èn extra pockets om een geheugenkaart of zo in op te bergen.

Ten slotte leg je jouw Hero pas echt optimaal in de watten tijdens het transport of de opslag met een schokbestendige en waterdichte draagbare opberghoes. In deze speciaal ontworpen Hero koffer, vervaardigd van koolstofvezel of EVA materiaal, voelt die Hero zich absoluut prinsheerlijk, of zelfs als een koning te rijk!

Zo fijn dat die Hero voor jou zorgt, zo zou jij hem dus ook heel zachtjes moeten verwennen... tot op het moment dat jij hem heel hard nodig hebt!

Camera-Mania.nl is dé ultieme camera vriend om jouw persoonlijke Hero tegen het onvoorspelbare weer of een andere onaangename vijand te beschermen.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hero+case