Wat is een dubbele lens houder? Zie het als een dubbelzijdige vergrendelende lensdop met een draagriem! Een dubbele lens houder heeft twee functies.

De eerste is om eenvoudig een extra lens mee te dragen, en de tweede functie is om het mogelijk te maken een lens snel, eenvoudig en veilig te wisselen.

Deze unieke dubbele lens houder is momenteel beschikbaar voor Canon, Nikon en Sony mounts bij Camera-Mania.

De dubbele lens bevat dezelfde lens mount als dat jij op jouw camerabody vindt. Het is vervaardigd uit duurzaam kunststof, is daardoor licht van gewicht en sterk genoeg om jouw lenzen te dragen.

De lenzen worden op hun plaats vergrendeld. Om ze los te kunnen maken, is er aan elke zijde een knop waarmee je de lens kunt ontgrendelen, waarna je die lens kan loskoppelen zoals op een camera.

Je kan er twee lenzen aan monteren. De lens die het zwaarst is, zal degene zijn die naar beneden gericht is. Dat is gewoonweg de wet van de natuurkunde.

Het bevat alsmede draagogen die lijken op die van de camera. Hier kan je gemakkelijk de draagriem aan bevestigen.

Deze dubbele lens houder is speciaal ontworpen om gebruikt te kunnen worden met een draagriem. Neem de lens houder mee op de tegenoverliggende schouder waar je jouw camera op draagt voor een snelle en gemakkelijke toegang.

De dubbele lens houder is gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Het verwisselen van de lenzen gaat heel handig, omdat je geen tas mee hoeft te dragen om jouw lenzen in te bewaren. Want jouw camera lenzen heb je nu altijd direct naast je.

Dit is een uiterst nuttig product en zal zoals verwacht voortreffelijk presteren. Het is geweldig voor het meedragen van die reserve lenzen en zorgt voor eenvoudig toe te passen lensveranderingen.

De kwaliteit van deze dubbele lens houder van Camera-Mania is uitmuntend, zijn vergrendelingsmechanisme geeft een extra gevoel van veiligheid, dus het dragen van de extra lenzen voelt zodoende prima veilig aan.

Een dubbele lens houder is een echte aanrader voor iedere cameraman die licht wenst te reizen zonder een cameratas.

De dubbele lens houder van Camera-Mania maakt het wisselen van lenzen een fluitje van een cent!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=dubbele+lens+houder