Hoeveel draag jij mee in jouw (dagelijkse) camera tas? Kijk hier eens naar en vraag dan bij jezelf af of je echt alles nodig hebt, wanneer je op het punt staat om wederom met een overgepuilde camera tas op jouw fotografische avonturen te gaan. Heel misschien gaan deze daden beter met een Camera-Mania tas van Caden.

Want als je redelijk wat met jou mee moet sjouwen, dan is een te kleine of onhandige tas funest, en is het misschien de hoogste tijd om dingen te veranderen. Zo’n Caden Tscope sling bag, een middelgrote tas voor alle camera essentials, is dan wellicht de beste manier om dat te doen.

En voordat je vraagt of zo’n tas ook niet gewoon een heuptas genoemd wordt, dan kan ik vertellen dat er met de Tscope sling bag hier een heleboel aan veranderd is, en de evolutie hiervan het als een herleefde heuptas ervaring genoemd kan worden.

Wat is een sling bag?

De crossbody sling bag is te omschrijven als een moderne aanpassing van een oud idee. Stel je maar eens het bescheiden heuptasje voor. Stel je nou vervolgens voor dat je het op jouw rug draagt en over een schouder hangt.

Een slingbag is veelal een stuk stijlvoller en de Tscope sling bag van Caden biedt door zijn uniek driehoeksvorm daarnaast nog veel meer gebruiks- plus opbergmogelijkheden.

Geen rugzakzweet meer!

Op dit moment zie je de sling bag tassen overal al veel voorbij komen, wat ook logisch is! Sling bags, zoals de Tscope van Caden, zijn namelijk perfect voor gebruik bij warmer weer, want er is dan geen rugzakzweet meer op het lichaam terug te vinden.

Ze zijn voor kleinere items tevens een praktisch alternatief voor een standaard draagtas, plus ze bieden veel ergonomischer mogelijkheden dan veel andere typen tassen. Je draagt het namelijk comfortabel over de schouder voor en rond de taille om het gewicht te verdelen.

Prettig en slim design

Een Tscope sling bag van Caden kan jouw dagelijkse cameraleven prettig vereenvoudigen terwijl je jouw fotoshoot dag doorkruist. Er is minder bulk om te beheren, zijn minder vakken om te controleren op wat jij ook maar zoekt en het biedt minder impulsen om al zijn ruimte compleet vol te proppen of op te vullen met overbodige camera accessoires en andere benodigdheden.

Desondanks heeft het slimme design buitenom toch nog wat plaats gemaakt voor een superhandige opslagplaats om een (compact) tripod/statief mee te kunnen nemen.

Must-have reispartner!

Je hebt het hierboven al kunnen lezen: de Caden Tscope sling bag van Camera-Mania is een must-have reispartner! Wanneer ga jij ook op pad met zo’n fijne travelgenoot?

caden