Ik ben helemaal in de wolken wanneer ik met mijn gesloten ogen aan m’n nieuwe camera speeltje denk. Als ik vervolgens mijn oogleden omhoog gooi en ik op kijk zie ik dat mijn camera zijn behulpzame arm aantrekkelijk en ontvankelijk naar mij uitsteekt.

Ik neem zijn uitnodiging met veel genoegen aan terwijl ik die arm tezamen met mijn lieflijke camera erbij vastpak. Oh, hoe heb ik ooit zonder jouw magische arm kunnen leven!

Een magische arm is een multifunctionele, flexibele hulp die van iedere professionele cameraman uitrustig deel zou moeten maken. Zo’n magische arm kan je helpen bij het eenvoudig bevestigen van allerlei accessoires aan je camera of rig.

Een articulerende magische arm vereenvoudigt de montage, plaatsing en aanpassing van camera toebehoren. Het is ideaal te gebruiken om een externe monitor, LED lamp, geluidsrecorder of andere video accessoires te bevestigen.

Hier bij Camera-Mania hebben we allerlei handige uitvoeringen, waaronder een heel professionele versie die absoluut zeer handig is voor HDV HDSLR-filmmakers. Dit exemplaar is namelijk uitermate geschikt voor volg focus video toepassingen en kan perfect op jouw DSLR kooi, HDSLR camera, railstang (klem) of schouderstatief gemonteerd worden.

Camera-Mania.nl levert daarnaast tevens articulerende magische armen die perfect zijn voor de directe montage van jouw LCD scherm of LED lamp op je camera.

Die unieke magische arm bevat daarom ook een speciale flitsschoenadapter koppeling. Het beschikt tevens over een ¼ inch schroefadapter voor een lichtstandaard, kleine flitser, LED-lamp of andere accessoires.

Zo’n veelzijdige magische arm is een geweldig accessoire, die met zijn sterke constructie en zijn bijna onbeperkte creatieve mogelijkheden dan ook een absolute must is voor jouw camera kit.

Als je het leuk vindt wat je nu in je gedachten voor je ziet, dan kan nu je ook via de onderstaande link naar alle mogelijkheden zien!

Wellicht kan jij binnenkort dan ook net als ik het volgende zeggen: ‘Welnu, kom snel in mijn armen jij handige magische camera arm. Ik laat je nooit meer los!”

Ga ook arm in arm met een magische camera arm van Camera-Mania.nl