Verbeter de bediening en controle van jouw mini (actie) camera ook eenvoudig met een hand held monopod handgreep van Camera-Mania.

De juiste stabiliteit

Een hand held monopod handgrip geeft je snel de juiste stabiliteit en controle bij het maken van al jouw foto’s en video’s. Plus het beschikt ook vaak over een extra 1/4” schroefdraad aansluiting om het eenvoudig op een tripod / statief te plaatsen. Het werkt dan als een soort mini-extensie.

Zo’n camera monopod handgreep is overigens ideaal voor het maken van statische of close-up opnamen.

Mini hand held monopod statief

Camera-Mania levert tevens het draagbare en super handige mini statief, waarmee jij jouw mini camera eveneens als een soort pistool kan vasthouden. Als jij van vloggen houdt, gebruik dan dit unieke draagbare lichtgewicht statief dat speciaal voor snelle acties ontworpen is.

De poten ervan vergrendelen zich heel simpel en veilig om zo een stabiel camera oppervlak aan te bieden voor het rap maken van bijvoorbeeld selfie foto’s of het creëren van korte persoonlijke video’s vanuit allerlei verschillende gezichtspunten.

Zijn ‘beentjes’ vouwen trouwens ook heel netjes op, waardoor je hem perfect in een rugzak of cameratas kan vervoeren.

De hand-held bobber monopod

Beveilig jouw actiecamera prettig in het water met een hand-held zwevende bobber monopod handgreep. Het biedt niet alleen extra stabiliteit bij het filmen van (onder) waterscènes, maar het zorgt er tevens voor dat jouw action cam blijft drijven als jij die handgreep even niet vasthoudt...

Het handvat en de polsband bevatten een speciale textuur die zorgen voor een stabiele werking door een stevige grip aan te reiken, terwijl de waterdichte handgreep jou veelal in staat stelt om er wat kleine voorwerpen veilig in op te bergen. Deze zwevende bobber handgreep is in de meeste gevallen felgekleurd voor een beter zicht in het water.

Die bobber is dan ook perfect voor reizen met jouw familie of vrienden. Het is uitermate geschikt voor gebruik bij het waterskiën, surfen, snorkelen, duiken, snowboarden, varen en nog veel meer land- of wateractiviteiten.

Geweldige POV video’s

Een hand-held monopod grip van Camera-Mania werkt uitstekend samen met elke actiecamera of mini mirrorless camera, zoals GoPro, Sony, SJCAM en Hamtod. Sluit simpelweg jouw camera gadget erop aan en begin direct met het maken van geweldige POV video’s!

han held monopod

draagbare mini statief