Camera Mania levert allerlei actiecamera’s die standaard met een draadloze WiFi connectie geleverd worden. Een Hamtod budget camera heeft deze functie veelal al direct ingebouwd, en de high-end modellen maken zonder meer gebruik van deze super coole verbindingsmogelijkheid.

WiFi sport action camera

Bij de meeste van deze sport actie WiFi camera’s moet jij een app op je telefoon of tablet installeren om deze functionaliteit volledig te kunnen benutten.

Het kan erg tijdsbesparend werken en met deze geweldige functie kan jij op afstand de beelden van jouw camera bekijken, wat helpt bij het creëren van interessante opnamen.

Je kan er alsook opnames mee starten en stoppen en bestanden tussen je camera en andere apparaten zoals een smartphone of tablet overzetten.

UFO WiFi camera

Sport action camera’s zijn echter niet het enige cameratype die WiFi technologie gebruiken. Sommige webcams en beveiligingscamera’s zoals de ‘UFO WiFi camera’ van Camera-Mania passen deze technologie namelijk ook toe.

Het voordeel van deze laatste kan de mogelijkheid zijn om tijdens je vakantie heel simpel even digitaal de beveiliging van jouw huis te checken, door met behulp van een PC of Android/iOS systeem in te loggen op jouw thuisnetwerk.

Het is niet alleen een 24 uurs circulatie video en synchroon systeem voor bewaking op afstand, want zo’n UFO WiFi camera kan eveneens gemakkelijk op een onopvallende plaats in het huis geplaatst worden zonder dat kabels de locatie ervan prijsgeeft.

Mini WiFi camera

Camera-Mania levert naast allerlei sport action camera’s ook een unieke draagbare 1.3MP camera met een 100 graden groothoek lens, wat zelfs de kleinste P2P HD 720P multi-functionele WiFi camera ter wereld is!

Het is niet alleen handig voor diverse beveiligingstoepassingen, maar is ook prima te gebruiken voor het monitoren van bijvoorbeeld kinderen of huisdieren, videootjes op vakantie of als je het wenst als een vervanging van een actiecamera.

Want met de juiste mount kan het simpel bevestigd worden op een helm, een (motor-) fiets, of op het dashboard in de auto geplaatst worden, alwaar het gebruik kan maken van zijn handig ingebouwde ‘loop opname’ functie.

Voordelen van een WiFi camera

Een WiFi camera is fijn en natuurlijk is het belangrijkste voordeel voor velen al aantrekkelijk genoeg om er één te gaan gebruiken: een leven zonder allerlei kabels.

Draadloos uploaden van bestanden met slechts één druk op de knop is daarnaast een ander groot pluspunt van een WiFi camera.

Maar er zijn nog wel wat meer fijne voordelen op te noemen: Een snelle toegang tot jouw media, heel vlug foto’s of filmpjes kunnen delen, of als jij jezelf aanleert om opnamen te verwijderen tijdens het uploaden, dan hoef jij je nooit meer zorgen te maken over een volle SD kaart.

Heb jij ook veel zin om gebruik te kunnen maken van alles wat een WiFi camera zo uniek en comfortabel maakt? Bekijk hier bij Camera-Mania dan eens wat zij jou aan draadloos camera gemak kunnen aanbieden.

WiFi camera