Voor jouw volgende grote wandeling of hike zou je echt wel een stevige actiecamera rugzak clip willen overwegen. In dit blogbericht leer je iets meer over deze unieke bevestiging of mount en waarom ook jij deze GoPro compatibel accessoire voor jouw POV opnames zou willen gebruiken.

Voordelen rugzak clip

Maar waarom een rugzak clip gebruiken? Hieronder lees je drie redenen waarom een action cam rugzak clip te gebruiken:

  • Handsfree bediening. Houdt jouw handen heerlijk vrij voor mogelijk klimwerk, gebruik waterfles of om heel lief de hand van jouw hubby of geliefde buddy vast te houden...
  • Voor een geweldige POV. Beeldmateriaal welke gefilmd is op schouderhoogte geeft een geweldig perspectief, vergelijkbaar met hoe het eigenlijk is om daar aanwezig te zijn
  • Voor veilige opslag. Met een stevige clip bevestiging is jouw camera aldaar nèt zo veilig als aan jouw riem of in bijvoorbeeld jouw jaszak.

Belangrijk nadeel

Maar let op: Er is een ‘shake Warning’oftewel een ‘schudwaarschuwing”!

Een belangrijk nadeel aan het filmen met een rugzak clip montage is het schudden van de camerabeelden. Tenzij wanneer je fotografeert met een actiecamera met beeldstabilisatie of een gimbal, is de kans dat je flink ‘schokkende’ verkrijgt behoorlijk aanwezig.

Is erg veelzijdig

Een rugzak clip mount is echter één van de gemakkelijkste manieren om je action cam te dragen zonder jouw handen te gebruiken. Het is alsook één van de meest veelzijdige.

Of jij nu flink rondtrekt of een berg beklimt, een rugzak clip kan jou meehelpen ieder moment van je reis vast te leggen.

Een rugzak clip van Camera-Mania is een wel heel eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken klem die aan van alles en nogwat kan worden vastgezet, inclusief een tas, hoedje of cap, riem, vest en zelfs andere camera apparatuur.

Het is warempel zo ongecompliceerd dat je het zelfs aan jouw eigen kind kan overhandigen als ze een eigen actiecamera hebben en er klaar voor zijn om zich bij papa en mama te voegen in de bijzondere wereld van fotografie!

Altijd bij de hand

Tenslotte is deze rugzak clip houder een draagbare accessoire dat je veilig in jouw bagage kan opbergen als jij het niet gebruikt. Het is vrij compact en weegt bijna niets, dus het neemt helemaal niet veel ruimte in beslag.

Houd daarom dus ook altijd een rugzak clip mount van Camera-Mania bij de hand voor al je mogelijke actiecamera avonturen in jouw actieve leven!

rugzak clip

rugzak