Een schouder houder van Camera-Mania voor een DSLR is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele of doe-het-zelf fotograaf en videograaf die probeert de best mogelijke video’s te maken.

Effectiever filmen

Met deze geavanceerde tool kan jij verschillende dingen effectiever doen, zoals filmen vanuit verschillende hoeken terwijl je in beweging bent.

Met de juiste DSLR schouder houder kan je de best mogelijke handheld films produceren. Een camera rig moet, om optimaal behulpzaam te zijn, licht van gewicht en ergonomisch vriendelijk zijn.

Naast kosten- en gewichtsoverwegingen, moet je eveneens rekening houden met aspecten als het type bevestiging en ontwerp, gewichtsverdeling, opvulling en het ballastsysteem van de schouder rig.

Factoren om te overwegen

Het is belangrijk alvorens tot aanschaf over te gaan, om al jouw behoeften goed te beoordelen om er zo voor te zorgen dat jouw schouder houder rig ook daadwerkelijk je filmwerk verbetert.

Hoe, wat en waar je aan het filmen bent, zal bepalen wat je nodig hebt in een schouder houder rig. Als je bijvoorbeeld vanaf een skateboard filmt, dan zal je zeker iets kleins willen overwegen om je bewegingen niet te beperken.

Als jij echter merendeels binnenshuis op een statief filmt, dan kan je het prima veroorloven om met een rig te werken die een stuk uitgebreider is.

Modulair

Het mooie aan een schouder houder rig is, dat het modulair is. Je kan zodoende klein beginnen en het naar gelang jij nieuwe functies nodig hebt uitbreiden.

De meeste tuigsystemen maken gebruiken van dezelfde fittingen, opdat jij zelfs kunt mixen en matchen tussen verschillende fabrikanten. Dit maakt het upgraden flink eenvoudiger en bespaart eveneens geld omdat jij al jouw oudere componenten opnieuw kan hergebruiken.

Hoe te beginnen

Wanneer jij jouw eerste rig wilt aanschaffen, begin dan met een eenvoudige en betaalbare set-up en bouw dit vervolgens uit om zo jouw ideale opstelling te creëren òf aan te passen wanneer je behoeften veranderen en jij je een nieuwe uitrusting kan veroorloven.

Wanneer jij het moeilijk vindt om de juiste basis eenheid te kiezen, dan vind je hier bij Camera-Mania gelukkig een aantal heel interessante schouder houders van YELANGU.

Camera-Mania levert jou de camera tools die je nodig hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen!

https://www.camera-mania.nl/micro-film/schouder-houder/

Bronnen: 10bestranked.com & videomaker.com