Hey alle cameramannen en vrouwen van Nederland, mag ik even jullie aandacht? Dank je!

Ik zou jullie graag willen vertellen dat we absoluut allemaal schouder aan schouder werken moeten als we willen zien dat de beste video footage hier naar voren komt.

Zij aan zij, uiteraard met een gedeeld doel en in nauwe samenwerking met de beste camera tools die je maar met je kan meedragen... en natuurlijk kan veroorloven!

Als jullie samen met Camera-Mania.nl hier de schouders onder zetten, dan zal dit allemaal van zelf gaan!

Want als alle camera mensen echt prettig willen werken èn schouder aan schouder met hun Camera-Mania  schouderstatief staan, dan pas werken ze echt goed technologisch samen om iets unieks te bereiken en elkander oppermachtig te ondersteunen.

Als een essentieel onderdeel bij het maken van films, zou iedereen die serieus nadenkt over het regisseren van een film eerst moeten leren hoe je een schouder rig correct kan gebruiken.

Alhoewel shaky-cam en ‘found footage’ films hun eigen glorie momenten kunnen hebben, is het gebruik van een schouderopstelling de ideale mobiele oplossing wanneer het gaat om effectief vastleggen van stabiele en scherpe voyeuristische opnames.

Schuddende of shaky camera beelden kunnen gebruikt worden om de indruk van snelle beweging te geven. Maar let op: té veel schudden bij gebruik kan jouw publiek ontevreden maken en je film zelfs flink bederven!

In plaats van schokkerige en onaangename bewegingen moeten filmmakers dus vloeiende en bewust geplande bewegingen maken. Plus hun camera daarbij een bijna veerachtig gevoel meegeven alsof de kijker ook lekker meezweeft met jouw onderwerp. En dat, beste camera dames en heren, gaat zeker niet bereikt worden door die camera in jouw handen te houden.

Nee, bij al die kleine, gevoelige supermoderne camera’s hebben we een stabiele, evenwichtige ondersteuning nodig en dit is dan ook precies waar een schouder statief van Camera-Mania van onschatbare waarde wordt!

Het gebruik van een op de schouder gemonteerde camera is een geweldige manier om beelden vast te leggen vanuit een intens verhaal vertellende camera weergave. Het plaatst de kijkers zo rechtstreeks in het hart van de actie.

Deze snelle, maar toch gecontroleerde bewegingingen van de camera op je schouder kan daarnaast tevens meehelpen de energie van de scène op te bouwen.

Oké allemaal. Dit was het wat ik even wou melden. Vanaf vandaag staan we dus allemaal schouder aan schouder statief met al onze camera familieleden en vrienden èn zullen dit de komende jaren natuurlijk tezamen met Camera-Mania.nl blijven doen.

Met zo’n fijn stabiel schouder statief van Camera-Mania valt bij jou ook zeker een grote last van je schouders!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=schouder