Hé jij daar! Ja jij! Verkwansel niet jouw gehele video camera budget aan ultra professionele apparatuur voor een eenvoudige dolly-shot. Maar lees hier hoe jij heel simpel de meeste waar voor jouw geld krijgt via een slider track of dolly car van Camera-Mania.

Iconische camerabeweging

De zogenaamde dolly opname is een camera techniek voor bij het maken van allerlei films welke nooit uit de mode raakt. Deze iconische camerabeweging biedt namelijk een hoop toegevoegde waarde of schenkt extra betekenis.

Of deze opname het publiek nou meeneemt op een ritje met je hoofdpersoon of een alwetend gezichtspunt presenteert, er zijn talloze manieren om deze unieke opname techniek te gebruiken.

Laten we dus eens kijken naar welk type dolly uitrusting jou prettig kan assisteren in je persoonlijke filmproject. Of nog belangrijker: Wat prima bij jouw budget past.

De camera slider

Camerasliders van Camera-Mania zijn perfect voor het maken van korte dolly opnamen. Alhoewel een camera slider niet altijd de meest betaalbare optie is, is deze behoorlijk kostenbesparend in vergelijking met het kopen van een echt professioneel dolly systeem.

Houd echter rekening met het type video camera dat jij veelal gebruikt en het totale gewicht dat jij op het slider apparaat kan plaatsen.

De tafel dolly car

Als je een strakke plus goed beheersbare dolly opname nodig hebt en je een digitale spiegelreflexcamera of zo gebruikt, kijk dan eens naar een compacte tafel dolly car van Camera-Mania.

Deze lichtgewicht oplossingen zijn geweldig om jou in een mum van tijd te assisteren door heel professioneel ogende opnames te maken. Ze kunnen daarnaast evenzo  behoorlijk wat gewicht ondersteunen, wat handig is als je camera systeem wat zwaarder is.

En omdat zo’n tafel dolly car aanzienlijk gemakkelijk in gebruik is, kan jij binnen enkele minuten al redelijk snel meerdere beeldhoeken vastleggen.

Vloeiende en stabiele beelden

Tegenwoordig is het voor iedereen die over een digitale videocamera beschikt, plus met wat extra hulp van Camera-Mania, wel heel gemakkelijk om prachtige video’s te creëren. Je hoeft hier echt niet meer duizenden euro’s aan uit te geven.

Het hand held filmen heeft absoluut zijn eigen plaats in filmproducties, maar dit moet dan wel zorgvuldig en op de juiste manier worden toegepast. Een echt professionele film biedt echter vloeiende en stabiele beelden.

De juiste oplossing hiervoor is een een slider track of dolly car van Camera-Mania, om zo die video camera lekker stabiel te houden en het alsook mee te brengen naar welke filmlocatie jij ook toe wenst te gaan.

Lekker sliden

Slide daarom even lekker hier bij Camera-Mania binnen om te kijken wat voor slider track of dolly car mogelijkheden zij voor jou in het assortiment hebben.

track car

Met wat hulp van premiumbeat & toptenthebest