Wat extra geld verdienen kan vaak moeilijker lijken dan je dacht. Veel mensen vertrouwen echter op Marktplaats en Facebook advertenties om een beetje extra geld binnen te halen. Een studio tent van Camera-Mania kan jou hierbij flink assisteren!

Het goede nieuws is dat je jouw computer of het waardevolle porcelein van je overgrootmoeder niet hoeft te verpatsen om de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zou je daarom jouw computer en de studio tent van Camera-Mania niet professioneel voor jou laten werken?

De studio tent

En waarom is die foto studio tent daarbij zo belangrijk? Het antwoord is simpel: De kwaliteit van productfotografie zal de potentiële kopers altijd direct beïnvloeden. Doe het dus goed, geef daarmee de echte waarde van het product weer. Bij het aanbieden van al jouw verkoopwaar met fraaie foto’s zal die investering zich al snel terug verdienen!

Hieronder sommen we voor jouw gemak een aantal interessante dingen op om vanuit je luie stoel thuis op het internet aan te bieden:

Oude spullen

Als je het toch niet gebruikt, waarom zou je er dan niet een beetje geld aan verdienen? Het verkopen van oude huishoudelijke artikelen en kleding die je toch niet gebruikt, is een geweldige manier om al jouw opslagruimte fijn op te ruimen en tegelijkertijd wat geld te verdienen!

Handgemaakte items

Als je handig bent met kunst en handwerk, dan kan je deze verkopen via sites als Etsy en Shopify. Het maakt je misschien niet schatrijk, maar het kan wel een geweldige voldane nevenactiviteit opleveren.

Doorverkoop

Soms moet je een beetje geld uitgeven om geld te kunnen verdienen. Artikelen kopen van een kringloopwinkel, eBay, Marktplaats of zo om deze vervolgens op te knappen en door te verkopen, kan jou grote winsten opleveren. Een goede vuistregel hierbij is om nooit meer dan 75% van de catalogusprijs van het artikel uit te geven en nooit minder dan 25% winst te accepteren dan waarvoor je het hebt aangeschaft.

Kunst

Als je het leuk vindt om met b.v. computergraphics of echte penselen te spelen en jij fantasierijke personages uit boeken of zo voor je op het doek / scherm ziet, dan heb je alles in huis wat je nodig hebt om een cover artist te zijn. Een goede freelance cover artist kan 75 euro of meer per gecreëerde cover verdienen. Er zijn vele kunstsites zoals Fiverr om hiermee geld te helpen genereren.

Fotomanipulatie vaardigheden

Als je goed bent in Photoshop of Gim, zoals in het herstellen of manipuleren van foto’s, dan kan je met deze hobby inkomsten creëren. Foto’s retoucheren, oogkleurcorrectie en zelfs bijsnijden van foto’s voor vakantie- en verjaardagskaarten zijn allemaal mogelijke manieren om extra geld te verdienen. Kijk eens op Fiverr of UpWork naar iedereen die op zoek is naar foto bewerkingsvaardigheden.

De persoonlijke verkoop missie

Om te slagen in beetje e-commerce heb je drie dingen nodig: winstgevende plus in-demand-producten om te verkopen, de vaardigheden om ze op de markt te brengen en de drang om te slagen.

Een studio tent van Camera-Mania helpt jou vaardig mee om deze persoonlijke verkoop missie tot een succes te maken.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=studio+tent

Naar een idee van lifehack.org