We hebben wellicht niet altijd wat we willen, maar we krijgen meestal wat we nodig hebben. Dingen blijken meestal niet zo te zijn als we denken dat ze dat zouden moeten zijn, maar het blijkt meestal wel correct te zijn...

Leef dan dus ook maar bij de camera dag, behandel in jouw zoeker wat er nu voor je ligt in plaats van je te concentreren op iets wat er nog niet is gebeurd. Want dit moment is soms het enige wat telt en dat kan alsook zijn waar het dan op jouw foto’s eindigt. En wannneer jij het meeste uit het heden haalt, haal je wellicht ook het beste uit wat de toekomst kan brengen!

Uiteraard is goed om visuele doelen en een fotografische of cinematografische visie voor de toekomst te hebben, maar laat het geen moment vertroebelen. Alles wat het waard is om in de toekomst te kunnen presteren, is echt niet waardevoller dan wat jij op dit moment voor de lens kan ervaren.

De inspiratie kan stil komen te liggen voordat al onze doelen en dromen bereikt zijn, dus vergeet niet dat het camera leven nu plaatsvindt en wellicht vind jij die unieke ‘shot’ of opname ook enkel nu.

Nou, wat is het jou waard om alles in het nu met jouw camera te doen of te ervaren? Is dat niet de kostbare tijd waard die jij te besteden hebt?

Unieke camera avonturen in het nu koesteren kan alsook heel kostbaar zijn. Immers, als jij namelijk niet over dit beeldmateriaal beschikt, lijkt het in de ogen van diegenen met wie jij jouw verhalen deelt alsof het nooit gebeurd is...

De ‘in-the-moment’ camera experience is er één die je zeker niet wilt missen. Door spontaan te fotograferen of filmen kan je jouw leven nog meer leren te waarderen dan dat je dat ervoor al deed.

Dat is beter dan te wensen dat er betere camera dagen zullen komen. Geklemd tussen de mogelijke ‘saaiheid’ van het dagelijks leven, vind je hoogst waarschijnlijk wel een miljoen vreugdevolle momenten!

Wees zodoende dankbaar voor de manier waarop jouw camera jou kostbare reminders aanbiedt om geduld te hebben, je leven meehelpt te vertragen en te genieten van de simpele camera momenten in het leven terwijl ze zich voordoen.

Jazeker: Mits je er voor open staat zal jij samen met handige camera accessoires echt wel snel de waarde van een leven in het camera moment leren waarderen!

En Camera-Mania assisteert jou natuurlijk hier in het nu er ook direct bij!

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=camera

Naar een idee van o.a. medium.com