Het gebruik van timelapse-video’s is de afgelopen jaren flink geëxplodeerd en het web is gevuld met geweldige voorbeelden. Hoewel de meeste timelapses gemaakt worden met een DSLR op een statief, is er een betere manier om meer dynamische opnames te maken: met behulp van een pan-en-tilt hoofd kan je absoluut meer dramatisch en professioneel ogende opnamen maken.

Hier bij Camera-Mania.nl bieden we jou de Myrmica 360TL aan, een automatisch roterende pan-en-tilt houder die over een standaard 1/4 inch verbindingsschroef beschikt. Deze houder is geschikt voor een GoPro actiecamera, DSLR, compacte camera en met de juiste greep zelfs een smartphone.

De Myrmica is een 360 graden roterende cilindervormige panorama houder die ondanks dat hij uit roestvrijstaal vervaardigd is, klein van formaat is en zó draagbaar dat hij eenvoudig in de jaszak of zo meegenomen zou kunnen worden.

Deze handige 360TL camera tool biedt een eenvoudige manier aan om time-lapse-video’s te maken. Nadat je de camera op de stabilisator hebt gemonteerd kan de camera uiterst soepel samen met de basis draaien gedurende een vooraf ingestelde tijdsperiode. Sterker nog, deze compacte stabilisator ondersteunt 360-graden / 60-minuten panoramafoto’s met een volledige beeldhoek. De tijd kan ingesteld worden op 15, 30, 45 en 60 minuten. En dit alles werkt perfect zonder batterijen!

De Myrmica pan-en-tilt hoofd van Camera-Mania.nl maakt het maken van een time-lapse video via stilstaande beelden een peuzeschil. En je weet het voor de beste time lapse onderwerpen: alles met beweging ziet er geweldig uit - bloemen die in bloei staan, de ondergaande zon of een bouwproject. Zolang het een interessante ontwikkeling en beweging heeft, zal het zeker een perfect onderwerp zijn!

Creëer ook zelf een supergave video met een intrigerend gevoel voor tijd en beweging. Het enige dat je nodig hebt is geduld, wat software-ondersteuning en zo’n gemakkelijke Myrmica 360TL time lapse tool van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/myrmica-360tl-time-lapse-pan-en-tilt-head-360-degree-auto-rotation-camera-mount-voor-gopro-zwart.html