Vandaag hebben we het in dit blog artikel van Camera-Mania even over een heel uniek type camera, namelijk een wearable WiFi IP Camera.

Want alhoewel een standaard (action) camera heel handig kan zijn, is zo’n camera soms ietwat omvangrijk en kan in sommige gevallen dan in de weg zitten.

Ienie mini

Kijk om deze reden even naar de ongelooflijke ienie mini draagbare en wearable WiFi IP Camera, welke ideaal is voor montage op de fiets, auto of bevestiging aan een tas of kleding voor het vastleggen van speciale buitenactiviteiten.

Voel je met deze videocamera eventueel zelf een direct onderdeel van alle actie vóór je, door vanaf jouzelf geweldige ‘first-person’ video opnamen vast te leggen.

Op afstand

Daarnaast is deze mini draadloze IP Camera een ideale oplossing voor als jij iets op afstand zou willen opnemen! Met het slanke en super compacte ontwerp, plus zijn camera functies kan jij deze momenten direct prima vastleggen.

Met een afmeting van slechts 4 cm is deze heel kleine camera behoorlijk draagbaar. Het kan vrij simpel draadloos verbonden worden met jouw WiFi netwerk thuis of op kantoor, opdat jij daarna dankzij een internetverbinding overal toegang tot die videobeelden kan hebben.

Video streamen

Met de bijbehorende intuïtieve app, welke zowel beschikbaar is voor iOS als Android, kan jij realtime video streamen. En uiteraard je camera bedienen.

Deze unieke wearable WiFi IP Camera maakt het monitoren van iets bij jou thuis of op kantoor zo wel heel gemakkelijk.

Met ingebouwde functies zoals bewegingsdetectie, zogenaamde ‘loop’-opname en time-lapse mogelijkheden heb jij alsook nooit te weinig opslagruimte.

Bevestiging

Plus met de geïntegreerde 600mAh batterij kan jij zonder meer 2 tot 3 uur non-stop opnemen.

En het allerbeste is dat je het kan bevestigen aan allerlei dingen, zoals je kleding, rugzak of wat anders door zijn superkrachtige magneet te gebruiken.

Zo kan je het zelfs aan je fiets, koelkast of drone bevestigen. Da’s allemaal jouw eigen keuze.

Coole mini camera

Dus wanneer jij op zoek bent naar een coole mini camera voor het bewaken van een bepaalde omgeving, voor het opnemen van unieke beelden van sport- en buitenactiviteiten, voor het in de gaten houden van jouw baby of huisdierencamera. Welnu, dan ben je hier bij Camera-Mania op het juiste adres!

Camera-Mania levert jou namelijk graag zo’n bijzondere wearable WiFi IP mini Camera die dit allemaal mogelijk maakt!

Wearable WiFi IP Camera