Omdat het hele bestaan van Instagram is gebasseerd om mensen jaloers te maken... Maak daarom jouw volgers deze zomer extra jaloers door super coole foto snaps te creëren.

En zelfs als jij per ongeluk niet op een echte tropische bestemming kan komen, boots het dan gewoon na... Of te wel: ‘fake it till you make it!’ Camera-Mania helpt je hier wel mee met wat tips.

Instagram zomer hits

Maak bijvoorbeeld aanlokkende foto’s van gekleurde ijsjes die het water in je mond laten lopen, of jezelf bij een poolparty! Of wat dacht je van het showen van een overheerlijke Piña Colada in jouw hand aan de rand van het zwembad.

Openluchtconcerten van bijvoorbeeld een festival doen ’t ook goed op de ‘ik-wou-dat-ik-er-bij-was’ lijst. En een heerlijk boottochtje geeft al snel een vergelijkbaar gevoel!

Ook heel cool en uniek: een foto van jezelf op een super fraaie zwembad floater (1). Foto’s van stoer in het water springen kunnen ook een verfrissende blik schenken. Of lekker lui in een hangmat ‘hangen’ (2)...

Altijd een goede binnenkomer is een foto uit de beste zonsondergangen ooit categorie. Mooie foto’s gemaakt met jouw actie camera (3) tijdens het onderwater zwemmen doen ’t uiteraard ook prima!

Een foto shoot met al jouw vrienden op het strand is ook een superfijne herinnering om vast te leggen. Hetzelfde geldt voor outdoor BBQ’s, want wie wil hier nu ook niet van (mee) genieten!

En zolang het nog niet volop zomer is of de natuur het toestaat: Fraaie instagram foto’s van bloeiende bloemen en mooie tuinen zijn altijd wel een geliefd onderwerp. Zo’n macro lens van i-Mania voor je smartphone doet dan wonderen (4)!

De zomer is alsook de ideale tijd voor een picknick of een overheerlijke wandeling in het bos, de duinen of op de hei. Daar is altijd wel een fotogeniek plaatje te kieken, of niet soms?

Niet alleen voor anderen

Terwijl jij van jouw zomer geniet, neurie dan even lekker mee: “We had joy, we had fun, we had seasons in the sun”, terwijl jij jouw omgeving blij en lekker maakt met prachtige Instagram plaatjes.

Dat levert niet alleen bij jezelf een ‘feel-good’ gevoel op maar maakt je eveneens super populair in al jouw gesharede posts! Kunnen wij vervolgens alleen nog melden: Camera-Mania, Instagram en i-Mania waren er gelukkig ook bij!

https://www.camera-mania.nl/

(1) https://www.i-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=opblaasbare+zwemmen

(2) https://www.i-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hangmat

(3) https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=sport+camera

(4) https://www.i-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=macro

Naar een idee van popsugar.com