Winkelmandje:

0 item(s)

PULUZ elektronische 360 graden rotatie panoramisch statiefkop + statief-Mount Clamp van GoPro + telefoon klem met afstandsbediening voor Smartphones GoPro DSLR Cameras(Red)

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

PULUZ elektronische 360 graden rotatie panoramisch statiefkop + statief-Mount Clamp van GoPro + telefoon klem met afstandsbediening voor Smartphones GoPro DSLR Cameras(Red)

€ 45,95

Verwachte verzenddag is, vrijdag, 29 januari indien besteld binnen 21 uur en 12 minuten!

1. 1/4 inch universele schroef compatibel met Canon / Nikon / Sony/Pentax compact camera's en andere lichtgewicht DSLR's met 1/4 inch draad; Voorzien van mount geschikt voor GoPro 5/4/3 + actie camera's en iPhone Galaxy Huawei Haweel en andere smartphone de mount voor de telefoon kunnen kiezen de beste hoek te fotograferen (Pitch hoek + 90 graden meer details Controleer de gebruikershandleiding).
2. panning actie wordt gecontroleerd door de meegeleverde infrarood controller in plaats van de slimme telefoon. De base heeft alleen stroom aan/uit-schakelaar. De afstandsbediening kan worden gekoppeld aan uw smartphone via Bluetooth, gezien het feit dat het systeem van de smartphone boven Android 3.0 of iOS 4.0 is. Neem een foto druk op de knop foto vastleggen op de afstandsbediening om het activeren van de smartphone.
3. Pan varieert: 90 en 360 graden. Groot voor het ontspruiten van panorama.
4. Draai met de klok mee of anti - met de klok mee. Rotatie stoppen of teruggaan of snelheid wijzigen als de afstandsbediening het.
5. de statiefaansluiting: het nieuwe drukknop mechanisme kunt u plaatst en het vergrendelen van de bal hoofd in een snelle intuïtieve beweging. Druk op de knop brengt de kogelgewricht zich vrij te bewegen. Wanneer de knop wordt losgelaten is de bal automatisch vergrendeld in de geselecteerde positie.
6. Opmerking: Camera en smartphone zijn niet inbegrepen. En schakel niet het lichaam van de rotatie met de hand anders die het zal schade aan motor.