Winkelmandje:

0 item(s)

YELANGU YLG0110A draagbare Camera kraan Arm Jib voor DSLR camera's lengte: 2m Max belasting: 5kg(Black)

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

YELANGU YLG0110A draagbare Camera kraan Arm Jib voor DSLR camera's lengte: 2m Max belasting: 5kg(Black)

€ 154,95

Verwachte verzenddag is, maandag, 14 december indien besteld binnen 19 uur en 52 minuten!

1. sterke veelzijdigheid op grond van pan kogelkop die deze kraan met jib kan worden gemonteerd op een statief. 360 graden pan kogelkop kunt horizontale en verticale rotatie
2. draagbaar en licht metalen camera kraan is gemakkelijk en snel set-up op een statief. Het heeft 3/8 inch vrouwelijke schroefgat onder de base. Het zou beter zijn als u deze jib met een bal hoofd of vloeistof tussen de statief en jib arm. het zal u helpen uw kraan meer eenvoudig te bedienen en bieden u betere ervaring.
3. gemaakt van duurzaam en stevig metaal perfect voor DSLR en Camcorder bewegende maken. Totale lengte gaat naar 2m houdt maximaal 5kg optimale keuze voor outdoor fotograferen en filmen.
4. Neem een positie-verstelbare vergrendeling van de D-ring te hangen de zandzak waarmee evenwicht en stabilisatie, alsmede het vrijgeven van de druk die je hebt voor het houden van de kraan met jib.
5. compact en eenvoudig te installeren met de draagtas kun je het overal waar u wilt gaan voor bruiloft of filmen en meer onbedoelde en kostbare momenten te grijpen!