Wat doet een gimbal? Een gimbal brengt een combinatie van bijvoorbeeld complexe elektronica, sensoren, motoren en fysica samen om de schijnbaar onmogelijke taak te beweegstellen: bewegingen uitschakelen voordat het jouw camera bereikt.

Dus dankzij het gebruik van hedendaagse moderne technologie maakt een gimbal het de camera mogelijk zeer stabiel te blijven. Dit stelt jou als cameraman in staat om soepele beelden te maken.

Een 3-assige handheld gimbal wordt gebruikt in camera stabilisatiesystemen die speciaal ontworpen zijn om de camera-operator de mogelijkheid van het filmen uit de hand aan te bieden zonder dat er cameratrillingen of -schuddingen zichtbaar zijn. De gimbal heeft het vermogen om de camera op alle assen in de juiste postitie te houden, op het moment dat de camera-operator de camera beweegt.

Met een gimbal kunnen fotografen en videografen heel snel dezelfde type beelden schieten, opdat ze hun camera gemakkelijk op verschillende manieren kunnen verplaatsen zonder eerst daarbij hun tijd en inspanning te verspillen.

Het lichte gewicht van een gimbal bespaart zonder meer al veel van je energie om de camera tijdens het opnemen van een schot te bewegen. Het maakt de werking van de camera veel eenvoudiger dan bij het gebruik van andere stabiliseringsmogelijkheden.

Een gimbal van Camera-Mania.nl is over het algemeen een grote aanwinst van jouw camera kit en maakt het perfect mogelijk om de bewegingen van je camera zonder schudden vast te leggen. Zelfs bij ongestabiliseerde lenzen!

Lever nu ook de vrije gimbal hand aan je camera via deze Tai Chi master van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=gimbal