Winkelmandje:

0 item(s)

Welkom op de site van Camera-Mania!


Geschiedenis:

Vanuit Jevy Web Development, een gerenommeerd webdesign- en ontwikkelingsbedrijf, ontstond het initiatief Camera-Mania op te zetten. Inmiddels is het bedrijf een groot succes!  Camera-Mania is oorspronkelijk opgezet vanwege het gemis in de markt aan een duidelijke en verfrissende webshop als de onze in deze sector. Camera-Mania zag het als een uitdaging een groot assortiment te verenigen met een vriendelijke service. Met inmiddels meer dan 80.000 producten in het assortiment en bijvoorbeeld een snelle verzendservice komen we de klant dan ook echt tegemoet. Camera-Mania is een eerlijke webshop/oprecht bedrijf, met mensen daarachter, welke hart voor de zaak hebben en naar hen beste kunnen trachten te handelen. Klanten kunnen bij Camera-Mania snel en overzichtelijk winkelen in het aanbod dat we hebben.De kwalitatief goede artikelen die zich in het assortiment bevinden weten we u tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij hebben gekozen voor een groot assortiment zodat de klant genoeg keuze heeft!

Vriendelijkheid:

Wij hebben respect en vriendelijkheid, vanuit ons richting de klant en vice versa ook, uiteraard hoog in ons vaandel staan/vinden wij erg belangrijk! Ook opdat de maatschappij wat aan het verharden is, is dit tenslotte maar een klein iets!;)

Uit voorraad:

Wij verzenden/putten deels uit eigen voorraad - dit zorgt tevens voor een snelle levering aan uw adres. De verzending geschiedt in het gros van de gevallen namelijk al op de dag van uw bestelling .(Voor 17:00 besteld en order compleet)

Op bestelling:

Een ander deel van de artikelen leveren we alleen vanuit bestelling, Maar ook hiervoor geldt een relatief snelle levertijd van slechts enkele dagen: ca: 5 werkdagen.

Bij al onze items staat een verwachte (indicatieve!) verzenddatum vermeld. Inhoudende: Al onze items (specifiek welke niet in voorraad zijn) worden besteld bij een buitenlandse leverancier, hiervan zijn wij afhankelijk.

Hetgeen kan dus vrijdag binnen komen en worden verzonden, maar ook de maandag (of de eerstvolgende werkdag) daarop. Opdat wij nooit 100% kunnen aangeven, neemt het systeem de laatste datum (bijv. maandag) van verzending.

Bewust hiervoor gekozen, zodat de klant toch een optie heeft om deze artikelen te kunnen bestellen, echter wel met een zo laag mogelijke verkoopsprijs!

Verzending:

De klant heeft keuze uit verschillende verzendopties zoals: Verzending Pakketpost (Tracking) en Brievenbuszending. Hiermee komen we u tegemoet in uw wensen - het biedt meer zekerheid en u heeft uw verzending nog sneller in huis.

(meer informatie over deze en andere opties vindt u via: Verzending).

Camera-Mania staat met dit alles dan ook echt voor de goede kwaliteit, de scherpe prijs en de snelle levering van de artikelen uit haar uitgebreide assortiment. Houd onze website goed in de gaten, want vaak nog voor het verschijnen van de nieuwste toestellen vullen wij het assortiment al aan met gloednieuwe, bijbehorende artikelen.

Het team van Camera-Mania wenst u veel plezier met winkelen op deze website!:)

 

Naam:

Camera-Mania is een handelsnaam van Jevy Web Development / Jevy WebShops

Vestigingsadres:

Zuidermeerweg 45

Vestigingsplaats:

1652 CT Zuidermeer

Telefoonnummers:

Communicatie over bestellingen gaat uitsluitend per email

Faxnummer:

 

Email adres:

contactformulier

Internetadres:

http://www.camera-mania.nl

KvK-nummer:

54353661

Soort inschrijving:

Hoofdvestiging

BTW nummer:

NL851271467B01

Bankrelatie:

ING BANK

IBAN nummer:

NL29INGB0007180990 TNV Jevy Webshops

BIC nummer:

INGBNL2A